Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna Żona.Pomocy

Polecane posty

Gość gość
Frog Zgadzam sie z tobą ze tak to sie może skończyć.Dlatego ostro glowkuje dzień i pół nocy jak to zrobić,żeby dziecko moje najlepiej na tym wyszło. I jeszcze raz zapewniam ze to mój pierwszy temat.Mam ostry bajzel w głowie i tez zapewniam gdyby nie moje dziecko już by mnie dawno nie było.

Gość gość
Żona chce mi jajecznicę z mózgu zrobić.Mowi bzdury ze to ja manipuluje , jak ja tak naprawdę miesiąc temu sie tym tematem ostro zająłem i w końcu sie dowiedziałem ze wszystko ze mną jest ok. Nigdy przez 5 lat nie usłyszałem słowa Przepraszam,nigdy jak sie czujesz, nigdy jak ci minął dzień. Byłem tak zajęty praca nad sobą żeby sie przecież k***a poprawić bo coś ze mną nie gra.Przejrzalem ta grę i jestem z tego dumny to podniosło moja samoocenę. Rozpoznałem w niej osobowość narcystyczna,zero uczuć wszystko było grane.Kurwa moja żona to psychopata.Ostatnio jak zobaczyła ze córka nie pochodzi do mnie , zrobiłem chyba smutna minę a na jej twarzy pojawił sie taki leciutki uśmieszek.

Gość gość
Aj głupoty mówisz i tak nie myśl bo masz dla kogo żyć a życie różnie się układa. Weź usiądź i porozmawiaj z nią i nie daj sobą pomiatać bo też zasługujesz na szacunek. A masz córkę to niech nie robi z ciebie jelenia i też masz takie samo prawo do niej jak ona a zauważ że to ty pracujesz i dajesz na życie. Weź się ocknij i nie daj sobą pomiatać.

Gość gość
Przygotowania do rozwodu już są w zaawansowanym stadium, możesz nawet spodziewać się niebieskiej karty bądź oskarżeń o pedofilie.

Gość gsnajpers
To wcale nie jest nic dziwnego,awet powiem że temat znany

Gość gość
pyk

Gość gość
Dziś żona mi powiedziała że mam małego pitolka i mam się zamknąć, bo inaczej pójdzie bzykać się z kolegami. Więc siedzę cicho dla dobra naszej pięknej miłości.

Gość gość
Żona dziś powiedziała córce że jestem nieudacznikiem ale w sumie miała rację więc się nie gniewam

Gość gość
Z cztery te same teksty wkleiles na uczuciowym,po co?

Gość gość
Jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszcza. Rób swoje.

Gość gość
Czytasz sam siebie ze zrozumieniem?