Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabuenaa

Zakup mieszkania w Szczcinie. U kogo ?

Polecane posty

Gość aabuenaa

Jak w temacie czy ktoś z Was miał okazję kupować ostatnio mieszkanie w Szczecinie ? U kogo warto szukać ? Tak naprawdę nie mam sprecyzowanych większych wymagań, mieszkanie musi być w dobrej lokalizacji, interesujący mnie metraż to max 60 metrów kwadratowych. Kompletnie nie orientuje się gdzie warto szukać, do Szczecina przeprowadzamy się z Wrocławia. Z góry dzięki za pomoc :)

Gość oluniaa11
wiesz co to zależy czego konkretnie szukasz. Jeśli ma to być mieszkanie z rynku wtórnego to może przejrzyj sobie prywatne ogłoszenia osób, które chcą sprzedać mieszkanie ? A jeśli nowe to po warto przejrzeć oferty polecanych deweloperów :)

Gość werkaa00
wiesz co nie musisz od razu szukać u deweloperów. Jeśli zależy Ci na nowym mieszkaniu ale już wykończonym ( trzeba dokupić tylko meble ) to zerknij sobie na ofertę firmy NM Szczecin. Korzystaliśmy z mężem z ich usług i jestem więcej niż zadowolona :)

Gość aabuenaa
werkaa00 a możesz napisać coś więcej na temat tej firmy ? brzmi niezle bo nie ukrywam, że wolałabym uniknąć tego całego wykńczania itd. tym bardziej, że na razie jesteśmy jeszcze we Wrocławiu i nie uśmiechałoby mi się ciągle dojeżdzać by wszystko wykańczać itd.

Gość werkaa00
Jasne :) Ja też nie wiedziałam, że tego typu firmy działają na rynku szczecińskim ale znajoma z nowej pracy męża sama korzystała z ich usług i dała nam namiar. Umówiliśmy się na spotkanie, na którym przedstawiono nam ofertę gotowych już i wykończonych mieszkań. Jeśli chodzi o koszta to jak na moje oko są bardzo rozsądne, wiadomo, że do ceny mieszkania doliczana jest też kwota za wykończenie ale stawki mają bardzo konkurencyjne. Na pewno gdybyśmy robili to sami wyszłoby sporo więcej. Zadzwoń i umów się na spotkanie, wszystko Ci wyjaśnią i przedstawią aktualną ofertę :)