Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marek343

PolskaHB.pl

Polecane posty

Witam! Słyszeliście lub korzystaliście z portalu polskaHB.pl? Chciał bym dodać tam swoje ogłoszenie które jest obecnie za darmo Macie jakieś opinie ?

Gość gość
Korzystałem z tego portalu jak szukałem noclegu na Pomorzu w okresie wakacyjnym. Jako klient byłem zadowolony i z portalu jak i noclegu

Gość gość
Ogólnie polecam ten portal. Mam tam obecnie swoje ogłoszenie noclegu na pomorzu. Jak chcesz to mogę odpowiedzieć na kilka pytań

Gość gość
Myślę że ilość jest satysfakcjonująca, wszystko zależy od pory roku/sezonu wypoczynkowego

Gość gość
Nie miałem żadnych problemów, współpraca przebiega płynnie. Właśnie myślę że to jest dużym plusem polskaHB, szybki kontank z firmą. Jeżeli spełniasz odpowiednie wymogi to jest to portal dla ciebie

Gość gość
Tak. Jak sama nazwa wskazuje polskaHB, HB - Half Board czyli musisz zapewnić wyżywienie w tym przypadku jest to śniadanie plus obiado-kolacja

Gość gość
Dodatkowo mają specjalne oferty czyli pozycjonowanie na stronie. Za opłatą twój nocleg może pojawiać się na stronie głównej na rożnych miejscach związanych z opłatą oraz na górze w danym województwie

Będę się musiał szerzej zapoznać z portalem ale z tego co mówisz to wygląda to całkiem fajnie. Płatna reklama wydaje mi się dosyć ciekawą opcją

Gość gość
Polecam, fajny portal raczej się nie zawiedziesz