Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eh, juz mam dosc :( faceci mnie nie szanuja

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem za co, jestem soba, jestem mila, uczynna, dlatego ze lubie ludzi, potrafie wybaczac nie robie nic na pokaz. Moze jestem troszke niesmiala ale bez przesady.Ludzie mowia o mnie, ze jestem do rany przyloz a jednak nie szanuja mnie. Zwlaszcza faceci. Nawet jesli na poczatku jest ok to pozniej sie zmienia. Uwielbiaja cwaniary ktore ich ponizaja...a kochajaca osoba taka jak ja zawsze jest w cos wrabiana, manipulowana... to zalosne :( ze nie ma szlachetnych wrazliwych mezczyzn ktorzy byliby dumni z takiej kobiety a nie traktowali ja jak zlo konieczne, pocieszycielke.. ;/

Gość gość
a jestes ladna?

Gość gość
No niestety niektórzy umieją wykorzystać osobę. Nie martw się liczy się twoje dobre serce a dobro dobrem powraca nie teraz to za jakiś czas.

Gość gość
mowia, ze tak, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Gość gość
Tak kazdy mowi, a zyje prawie cwierc wieku i dobro nigdy jeszcze do mnie nie wrocilo...nie ma sie co ludzic

Gość gość
Nie przejmuj się na pewno jesteś wartościową kobietą którą prędzej czy pózniej ktoś doceni i będziesz radosna i szczęśliwa. Świat jest jaki jest i trzeba go akceptować. Jestem dobrej myśli

Gość gość
moze dlatego ze jestes dziewica

Gość gość
Jeżeli jest dziewicą to dobrze bynajmniej nie jest zniszczoną kobietą po przejściach. Taki skarb trzeba cenić

Gość gość
Nawet nie czytałam co pisałaś ale powiem tak jak w 99% przypadków , faceci cię nie szanują bo ty sama siebie nie szanujesz , robisz z siebie sierotke marysie widzą cię jako sierotke marysie , do kopanie w doopsko , masz 3 opcję , spotykać się że starym facetem który tą delikatność doceni , zostać zakonnica albo zostać pewna siebie wredna s//uk//a czyli taką jaka dzisiejsi faceci lubią

Gość gość
Nuudaa... Skończ jęczeć

Gość gość
W tych czasach twój typ charakteru jest unikany, faceci chcą silnej przebojowej kobiety ,która sama o siebie zadba a nie takiej małej pisi która trzeba nianczyc jak dziecko , faceci widzą ciebie jaka taka kulę u nogi o która się trzeba troszczyć , dam ci radę zamiast jeczec weź się za siebie , rozwijaj się bądź silna , sami będą o ciebie walczyć a ty tylko dasz kopa tym którzy cię wcześniej źle traktowali

Gość gość
W cipke mi zagladales ze wiesz?

Gość gość
Jestem miła uczynna bla bla, a skąd możesz to wiedzieć skoro sama tak o sobie mówisz ? Można być uczynnym nie będąc trepem bez charakteru