Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GRUBE brwi strasznie postarzją

Polecane posty

Gość gość

Kobiety stop. przestancie dawac sobie wmawiać ze sa piekne. Bzdura! Wiekszosc kobiet z takimi brawiami wyglada jak facet i o lat starzej. przestańcie sie oszpecać!

Gość gość
Bzdura. Porządne brwi odmładzają, a brwi cienkie plemniki postarzają o lata świetlne. Zwłaszcza po 40tce jak kobieta brwi nie ma to jest tragedia bez makijażu.

Gość gość
Kim ty jestes zeby mowic kobietom jakie maja miec brwi?

Gość gość
widze jak to wygląda. To jest okropne. Wydaje im sie ze ladnie i modnie a wychodzi poprostu brzydko.

Gość gość
I co z tego? Nie twoja sprawa

Gość gość
11.52. oczywiście ze skrajnosci w skrajność :o Albo cienkie plemniki albo grube pijawki. Czemu kobiety nie moga miec NORMALNYCH brwi? tylko wciaz sie oszpecaja .

Gość gość
Ale.o jakich brwiach Ty mowisz. To pojecie bardzo wzgledne dla jednych grube dla innych nie. Wszystko tez zalezy jaki jest ksztalt twarzy, typ urody. Juz wole grube brwi niz plemniki o ktorych byla mowa. A fenomen dla mnie jest jak kobieta ma lyse brwi i maluje sama lub ma henne czy permanentny. Mam w rodzinie taka jedna. Cale zycie jedna fryzura, jeden kolor i te brwi to jest porazka.

Gość gość
Cale szczescie to nie twoje brwi

Gość gość
Ze ez macie czas na takie bzdety. Ja swoich brwi ani nie reguluje ani nie maluje Zyje juz tak prawie 40lat. Nikt mnie jeszcze nie zwyzywal z tego powodu ani publicznie nie wysmial.

Gość gość
Jak ja bym chciała mieć grube brwi, niestety mam kilka włosków na krzyż przez wgrywanie w młodości, tym bardziej że grube brwi optycznie zmniejszają nos.