Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

CZY TAKIE CO艢 OZNACZA SZTUCZNOSC ??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy jak kto艣 sobie poprawia urode np. Operacja plastyczna nosa jakies solarium z umiarem nie mylic z tandeta. Chodzi o 10/15 minut na.miesiac max.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, to jest sztuczno艣膰. Jak co艣 nie jest naturalne to jest sztuczne, prawda? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rejczel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sztuczna to jest Twoja inteligencja :P za przeproszeniem.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz wyzywacie bo na operacje nie.stac ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, po prostu temat jest zabawny. Tak, sztuczny nos i sztuczna opalenizna s膮...sztuczne! Dziwne, co? To nie jest nic z艂ego, ale pytanie jest 艣mieszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak sie zapytalam co ludzie sadza a ty juz negatywne komentarze skad ten jad ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p********ie o szopenie a jak ktos ma sztuczna zastawke, implanty w szczece itp to co to juz ok. Wszystko dla ludzi moim zdaniem. I jak ktos robi korekte nosa to przeciez jego nos, jego chrzastki, jego skora wszystko jego to gdzue tu sztucznosc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie napisa艂am akurat 偶adnego negatywnego komentarza, t艂umacz臋 tylko dlaczego ludzie si臋 艣miej膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko co nie jest nasze jest sztuczne. Logiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣la艂am bo tu sami ,,go艣cie,, i nie wiadomo kto co pisze =)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 - no to nie jest jego nos, tylko jego tkanki. Nos jest zrobiony, jest "szczutny". Nie rozumiem tylko czemu tak boicie si臋 tego s艂owa, chcecie by膰 naturalne w 100%?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I powiem wam jeszcze cos na temat sztucznosci. Polscy faceci to hipokryci, ogladalam ostanio program z randkami. Kolesie za kazdym razem gdy opisywali dziewczyne jaka by chcieli, zawsze opisisywali naturalna, skromna itd. itd. i potem spotykali sie z kilkoma np. 3 i wiecie jaka kazdy z nich wybieral, przetobiona, sztuczna itp. Ja sama jestem przykladem tego ze gdy pomaluje wlosy na platyne, lejko sie opale to zaraz sie slini膮, ajak zapuszczalam naturalne wlosy, zrezygnowalam z solarium itp. to traktiwali mnie ozieble, obojetniw momentami wrecz chamsko i olewczo. W d***e z batyralnoscia, faceci wola te p*****e niz naturalne 100 procent kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ameryki nie odkry艂as. Widocznie im si臋 wydaje 偶e tak wygl膮daj膮 naturalne kobiety. Gdyby widzieli co one cuduja 偶eby tak wygl膮da膰 buahah. Faceci s膮 tepi w chuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytanie by艂o nie o zalety/wady sztuczno艣ci tylko o to czy operowany nos i opalenizna z solarium s膮 sztuczne. No s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie 16:12 gosc masz u mnie piwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zrobi艂am nos bo mia艂am kompleksy nie kazdy urodzil sie pi臋kny mam brzydkie geny od ojca ...dlatego ciagle sie poprawiam...teraz chce troche kwasu wcisnac w policzki. Nie kazdy mial szczescie ja mam takie komepleksy bo rodzina nie jest piekna i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie musisz si臋 nikomu z tego t艂umaczy膰 :) To, 偶e co艣 jest sztuczne nie znaczy, 偶e jest gorsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moim zdaniem solarium i opetacja nosa nie sa sztuczne, sztuczne za to sa cycki i usta w ktore sie wpycha wypelniacze. Przy solarium to nasza skora pod wplywem swiatla tak reaguje, nic nam tam pod skore sie nie wszczepia, tak samo nos jak wyzej opisalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kto艣 wygl膮da c*****o ze swoim nosem albo zerowymi ustami i je zrobi to normalne 偶e chce lepiej wygl膮da膰. Gorzej gdy wygl膮da dobrze a chce pcha膰 kwas w mord臋 czy powi臋ksza膰 du偶e cycki. Zreszt膮 komu ty si臋 t艂umaczysz kobieto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naturalna opalenizna jest od s艂o艅ca, nie od lampy. Nos te偶 "naturalnie" nie zmienia kszta艂tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja to bym sobie cycki zrobi艂a. Mog艂abym 艣miga膰 bez stanika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet powie ze chce naturaln膮 a obejrzy sie za zrobiona. Idioci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Operacja plastyczna uszu czy nosa jak najbardziej ale nie daj bo偶e jakie艣 kwasy 偶eby " wymodelowa膰 nos " Przyci膮膰 sk贸r臋, skr贸ci膰 ko艣膰 pod znieczuleniem og贸lnym jak ju偶 kto艣 naprawde czuje 偶e zmiana jest dla niego niezb臋dna. Jednorazowo i na ca艂e 偶ycie, a nie ostrzykiwanie si臋 przez p贸艂 wieku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo faceci sa t臋pi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabawne jeste艣cie z ta hierarchi膮 sztuczno艣ci. Jak co艣 nie jest naturalne to jest sztuczne, koniec. Jak masz robiony nos nie jeste艣 bardziej naturalna od kobiety kt贸ra wstrzykuje kwas. Nie masz powodu czu膰 si臋 "lepsza". xx Sama popieram wszystkie dost臋pne zabiegi, niech ludzie robi膮 co chc膮 z wygl膮dem, ale nie b膮dzcie hipokrytami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:47 I czym si臋 r贸偶ni jedno od drugiego? Nie b膮d藕 艣mieszna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Operacje uszu mozna dzieciom juz w przedszkolu robic...

Udost臋pnij ten post