Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLSKA: WAŻNE!

Polecane posty

Gość gość

Tworzenie się państwowości położonej na terenach ówczesnej Polski należy lokować nie 1000, a 3000 lat temu!!! O czym nie wiedzieć dlaczego, historycy nie chcą mówić.. (ale niebawem i tak wszystko wyjdzie na jaw ;) Odnaleziono grobowce (nie jakieś tam zwykłe kopce, a kamienne grobowce) datowane na okres 1000p.n.e. Tak więc nasze korzenie sięgają daleko wstecz, o wiele dalej niż próbuje nam to wmówić historia. Mało tego, z całą dozą prawdopodobieństwa to właśnie my Polacy byliśmy Wikingami!!! a nie żadne plemiona nordyckie.. to my pomagaliśmy budować imperium Aleksandrowi Macedońskiemu między innymi i to my posiadamy prawdziwego ducha walki!!! Co dobrze widać na przekroju dziejów. Dziękuję.CDN.

Gość gość
A ja nie mogłam nadziwić się, że schedą Wikingów są całe zastępy szwedzkich homoseksualistów. Teraz już wiem, oni nigdy Wikingami nie byli. Nikt nawet nie mieszkał wtedy na terenach dzisiejszej Szwecji, gdyż panowały tam zbyt trudne warunki ;)

Gość gość
Podaj skarbie źródło 👄

Gość gość
Up ważne!!!!!!!!

Gość gość
Nie do wiary, polaczki to najciezszy znany w swiecie przypadek narzyzmu. Jeden czy drugi faraon byl z pewnoscia rowniez polaczkiem, co historia ukrywa. Alexander Wielki prawdopodobnie tez i wielu wielu innych bohaterow...