Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda ze Tadla nie odpadła...

Polecane posty

Gość gość

pfff

Gość gość
A kto wyleciał z Tzg??

Gość gość
Mam nadzieję, że nie Renulka?

Gość gość
A o czym wy tu ?

Gość gość
Becia byla zagrozona razem z tą 40 stka -panią architektem. i wyleciala ta architekt...( Paulina sykut jej pytala tydzien temu -jak sie jej facet oswiadczył? a ta mowi "coreczka mi przynioska pierscionek" ) :(

Gość Mama Brokeen2
1.Ranulka podla zimna wyrachowana aktorska suucz. Wziela na rece jakas duża dziewczynkę zeby ocieplic swoj suczy wizerunek i podlizac sie widzom.(Popek kiedys wziol coreczke ale u niego to bylo naturalne).Innym razem rzucila sie na szyje Popkowi...widac bylo ze on nie odwzajemnił tego.

Gość gość
co wy za chłam oglądacie pewnie znowu jakis kicz tvnowski albo polsatowski ładują już tyle tego że nie ma po co Tv odpalać

Gość Pani Jadziaaa43
Monster 97 miala bardezo wycietą, wulgarną sukienkę,ktorej nie mozna nazwac sukienka,poporstu same tasiemki na biodrach i dzyndzelek w krkoku.dupcie bylo widac na kazdym jej kroku.To bylo niesmaczne...:( Becia Tadla dzisiaj o dziwo nie plakała.(tydzien temu miala taką straszną łzawcie,bo coś tam),bo byl odcinek o Weselach....a dzisiaj o dziwo wyzdrowiala i łzawicy nie bylo.

Gość gość
Tadla wyglądem przypomina rumuńską burdelmame

Gość gość
CO wy ku\r\w\a\ oglądacie? :D Tadla? Little monster? Popek? :D

Chłam jak chłam:) chcesz ambitnych rzeczy? Nie szukaj ich w tv:) Ja i tak ich podziwiam, nie potrafię tańczyć i dla mnie to czarna magia, kazda próba tańczenia skończyła by sie wizyta u ortopedy:/ 22:13 Ja poszerzam horyzonty:3 taniec z gwiazdami. A gwiazd tam nie widzę. Chyba ze gwiazdą można nazac typiare z serwisu informacyjnego i jakiegoś rapera:/