Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tak naprawdę daje wam pisanie tutaj?

Polecane posty

Gość gość

Mnie zmniejszenie poczucia samotności o 20 %

Gość gość
kurna jak to wyliczyłaś sobie że to akurat 20%?

Gość gość
Na podstawie wzoru na poziom szczęścia z internetu

Gość gość
Tak, moze i o 30%. Mozna powiedziec cos o sobie. Liczyc na zainteresowanie czyjes. Ale sa i tacy co podsumuja a nawet nazwa uposledzonym z powodu braku zony. I to jest najgorsze kpiny z drugiej osoby nie znajac jej. Dobrze wiem, ze najgorsi w tym sa faceci, kobiety takue nie sa.

Gość gość
jednak za dużo internetu nie wyszło ci na szczęście

Gość gość
Mogę wyrazić swoje czasem zbyt kontrowersyjne opinie ;)

Gość gość
Nie wolno byc po prostu szczerym przy osobach, ktore tylko czekaja na ofiare. Akurat wziakem udzial w tak zalozonym temacie i przyznalem sie. I stalo sie, ze wszad plynely kpiny i ponizenia, bo kobiety nie mialem. Jak nazwac takie osoby co jada po kims , idiotami.

Gość palę_maile
tak zauważyłem od wielu lat, że spora ilość kobiet z Kafe tak zwanych samotnych z różnego powodu , dzięki Kafe i pisząc na Kafe przestaje czuć pustkę, że są samotne , owszem, często jako samotne prowokują facetów, nawet obrażają facetów ale na przykład przed sylwestrową nocą wiele kobiet samotnych namawia wprost na Kafe w stylu , weź mnie , weź mnie chociaż w tę noc sylwestrową na zabawę sylwestrową nawet na rynku głównym , chcę napić się bąbelków i nie chcę być sama , wiele facetów nie rozumie przekazu kobiety , albo nie przekazała jednoznacznie , być może wielu facetów czeka i oczekuje, że kobieta będzie pierwsza przy zapraszaniu na imprezę , jedno jest pewne, kobiety pokończyły studia i mają doktoraty, faceci posiadają doktoraty , mądrzy i wyszkoleni teoretycznie mają ogromną wiedzę a nie potrafią się dogadać odnośnie umówienia na randkę , czyli są pierdołami życiowymi !

Gość gość
nic nam nie daje

Gość gość
Czasem można coś ciekawego przeczytać, choć w większości ludzie po prostu mają bujną wyobraźnię ;)

Gość gość
a ja szukam starych gazet z 1998 do 2000 bravo,popcorn i jestem codziennie wyzywana .nie moge znaleźć ngdzie a skoro tu siedzi duzo ludzi to tu pytam,bo jestem uparta .

Gość gość
Moja siostra cioteczna kiedys kupowała brava ale ona siedzi w Anglii

Gość gość
szukam bravo popcorn roczniki 1998 2001. znajde je to przestane męczyc na kafeterii :)

Gość gsnajpers
Pytanie do autora a tobie?

Gość gość
nic nie daje, w sumie co ma dawać? Raczej zabiera czas. Nie ma sensu wdawać się w dyskusję jeśli ktoś od razu uważa cię za kłamcę. Dlatego głównie czytam jak mi się nudzi, albn upierdliwy pies sąsiada szczeka nie wiadomo na co i nie idzie spać

Gość gość
Otóż to😴