Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie mądrzeją, poparcie PiS spada

Polecane posty

Gość gość

Ale nadal mamy 29% wyborców, którym wmówiono, że to dobra zmiana. Miejmy nadzieję, że spadnie do 9% szybko...

Gość gość
Trudno się dziwić: kradną 100 razy więcej niż poprzednie rządy, demolują nam państwo, izolują od reszty świata... Kto chce mieszkać w Korei Północnej, to niech się tam przeprowadzi, a nie głosuje tu na PiS.

Gość gość
Odejdzie PiS, a przyjdą przyjaciele ze Wschodu :D :O Przerażające..

Gość gość
To według ciebie mądry ten który popiera platformę i bogatych . Platformę niech sobie popierają bogaci .

Gość gość
A co bogaci z tego mają? PO odsprzeda taniej firmy i zakłady pracy na zachód, a przez to zyska nowych przyjaciół? (zaproszenie do europejskiego basenu przy europejskim szampanie, dla lojalnych podnóżków ;) :) Tylko pogratulować korzyści politycznych i rządowych. Naprawdę warto.. Głosujemy ze względu na interes państwa, a nie interes własny, zresztą sprzedawanie majątku obywateli czy majątku państwowego żadnym interesem nie jest, ni państwowym, ni prywatnym.

dlaczego ja mam dziwne wrażenie, że to dlatego że.... :O gawiedź nie może sobie już codziennie łazić po sklepach:O

Gość palę_maile
P0srańce już udowodnili , że potrafią wszystko sprzedać aby tylko jakieś pieniądze zarobić i zyskiem się podzielić a Elektorat i wyborców to mają głęboko w zadzie, w dniu wyborów przywiozą do wsi kiełbasę i piwo w baniaku, będzie grill i ognisko oraz browar z baniaka , trochę muzyki i tańce a potem bzykanie w lesie a w poniedziałek lub we wtorek wyskoczy taki jeden i drugi przed mikrofonem w sali straży pożarnej i ryknie do mikrofonu , fajnie , że mnie wybraliście na wójta , wójta się nie bójta ale teraz , jak mnie wybraliście na wójta to Wam k*****a pokaże , jak się rządzi bydlaki !

Gość gość
Polacy mądrzy po szkodzie, ale na błędach potrafią się uczyć i do tego już nigdy nie dojdzie.. Oby :D :/