Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninsion

Chłopak odwiózł mnie do domu żeby iść na domówkę

Polecane posty

Byłam umówiona z chłopakiem, przyjechałam do niego. Znajomi napisali czy chce przyjść na domówkę . Zapytał mnie czy zostanę na noc co akurat nie wchodziło w grę i dobrze o tym wiedział. Po chwili stwierdził że nie mam jak wrócić i muszę zostać. Zdenerwowałam się pokłóciliśmy się i powiedziałam że chce w tej chwili wrócić do domu. Po dłuższym czasie milczenia powiedział że mam się ubierać i jego kolega odwiózł mnie do domu a on poszedł na domówkę ... Nie odzywał się od tego czasu Nie wiem co robić

Gość gość
na impreze idź a nie domówke akurat teraz to nie :) bo jest post

Gość gość
A masz honor? Szanujesz siebie? To zerwij skoro dla niego ważniejsze jest zachlanie mordy niż dziewczyna. Skoro mu pozwalasz się tsk traktować to będzie coraz częściej tak robić.

Gość gość
09.40 dokładnie. Pokazał, ze mu nie zależy na Tobie. Możliwe Ze na tej domowce będą jakieś koleżanki i chce z którąś poflirtowac, Ty bylabys mu tam zbędna, bo gdyby chciał to zaproponował by Ci żebyś z nim tam pojechala. A tak pozbył się Ciebie, jeszcze się upewnił ze nie zostaniesz na noc (czyli seksu nie będzie) więc poleciał do kumpli. Masz czarno na białym ile dla niego znaczysz...