Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atencja kobiet na Fotka pl.

Polecane posty

Gość gość

To co tam sie dzieje przeczy doborowi naturalnemu. Wiekszosć dziewczyn na fotce to takie typowe Polki. Przecietne. Ładne można policzyć na palcach jednej ręki. Za to paszczurów jest co nie miara. Jedne to poprostu mało urodziwe ale zadbane co mogę im wybaczyć jednak inne to poprostu zapuszczone krowy mimo nienajgorszch warunków i dosć młodego wieku. Z ciekwości posprawdzałem kilka profili takich s*******in by sprawdzić jak są hejtowane. A tu szok. Nawet takie odpady są obsypywane komplementami i proponuje się im spotkania. I nie są to tylko brzydale ale czesto różnież całkiem twarzowi i zadbani goście. To jakis absurd. Facet trzyma dietę, chodzi na siłownę żeby potem proponować spotkanie jakiemuś zapuszczonemu pasztetowi wpierdzielającemu lody przed komputerem? Błagam faceci, szanujcie sie trochę. Czy naprawde nie macie juz w czym wybierać?

Gość gość
Co zrobisz. Dziewczyn rodzi sie mniej. Niż demograficzny wiec mniej jest też tych młodszych dziewczyn które wola faceci. Po za tym na wszelkich portalach matrymonialnych jest zawsze zatrzesienie facetów. Wreszcie faceci z natury nie są wybredni. Lepiej szukać w realu jak ja. Od razu plusujes za odwagę bo nie jestes jak te wszystkie tchórzliwe s*******iny szukające w necie.

Gość gość
Faceci na takich portalach to jak ostatnie pasożyty co jedzą mięso jak w ogóle taki koleś nazywa sie facetem

Gość Miśia misia
dziś Czy ja wiem. Faceci na fotce to może nie najwyższa liga porównując z prawdziwymi płatnymi portalami randkowymi ale tamtejsze kobiety to juz kompletna potrażka i tu sie z autorem zgodzę. Żal im wydać trochę hajsu na konto premium w Sympatii czy eDarling to tworzą sobie profile na takich pseudo-portalach matrymonialnych by zarywać do karyn. Ale tam nie ma zbytniego wyboru. Po za tym dziewczyny tam przeważnie nikogo nie szukaja tylko chcą poświecić tyłkiem dla atenji.