Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie honorowe czy zwykła złość

Polecane posty

Gość gość

Część, mam nietypowy chyba problem z koleżanką z pracy. Kiedy przyszedłem do pracy to po jakimś czasie się z nią zakumplowałem, zaczęliśmy się zaczepiać nawzajem i rozmawiać po pracy, z czasem zwierzać i pisać i o wszystkim. Potem chodziliśmy razem do kina, zakochałem się chociaż różne rzeczy mi u niej przeszkadzały. Miała trochę skomplikowaną przeszłość i parę rzeczy przede mną ukrywała. Kiedy się dowiedziałem ale nie od niej i znalazłem bardzo dobrego kumpla też w pracy trochę zacząłem ją olewać, trochę mniej czasu jej poświęcałem i była zazdrosna. Popsuły się nasze relacje, byłem trochę zbyt chłodny i przestała do mnie pisać tak po prostu. Żałowałem że ją tak potraktowałem, jeszcze wcześniej parę razy ją okłamywałem i miała mi to także za złe. Doszło do tego że tylko w pracy zagaduje czasem do mnie a ja do niej. Straciła na pewno zaufanie do mnie ale gorsze jest to że już nie gadamy po pracy i się nie spotykamy. Wiem że na coś liczyła, bo przyznała się kiedyś ale z mojej winy odpuściła. Pogubiłem się w myślach, chciałbym jakoś naprawić moje relacje z nią i właśnie tutaj pojawia się dziwny problem, czy powinienem zacząć pisać do niej codziennie, sprawdzać jaki ma do mnie stosunek. Zwykle to ona pisała pierwsza a kiedy tego nie robiła ja przejmowałem inicjatywę. To trochę dziwne że jest mi teraz głupio pisać do niej jak nie mam żadnej sprawy, może się po prostu boję odrzucenia i czekam na znak z jej strony ale mogę tak czekać w nieskończoność, to bez sensu. Jak wg was powinienienem zrobić, pisać do niej swobodnie czy dalej rozmawiać tylko w pracy. Na pewno nie powie mi o swoich problemach bo mi przestała ufać i chciałbym ją przekonać jak bardzo żałuję swoje błędy i że zrobię dla niej wiele, chciałbym naprawić tą znajomość ale nie wiem jak, od czego zacząć, jak się zachowywać żeby zrozumiała że chcę naprawić wszystko, a przynajmniej być znowu w bliższym kontakcie, zaufanie stopniowo może odzyskam ale kumpel stoi ciągle na drodze i póki jest w pracy i z nim gadam może nie być łatwo. Może powinienem jej pokazać jakoś że mi na niej zależy i kolega jest na drugim planie.

Gość gość
jej chłopie olałeś dziewczynę i się dziwisz że ona ciebie też olała? pewnie pomyślała że nie jesteś nią zainteresowany weź do niej napisz i zaproś ją gdzieś