Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam z kim porozmawiać po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Mój 3 letni związek umarł. Mój mężczyzna przez ostatnie pół roku nie miał dla mnie czasu spotykaliśmy się w 1 dzień w weekend tylko gdy ja do niego przyjechałam. Dziś tez miałam ale wyszły pewne sprawy i zamiast on do mnie przyjechać to pojechał do brata i Bóg wie gdzie jeszcze zamiast do mnie. Jak zapytałam czy przyjedzie to odpowiedzial ze zobaczymy jak wyjdzie od brata minęły 2 godziny a ja czekam. Nie mam co ze soba zrobić ja go tak kocham a on mnie olewa coraz bardziej.

Gość gość
Nie powiem mu ze płaczę i czekam 2 godziny bo znowu mi powie ze nie jestem normalna ale myślę o rozstaniu już bo między nami jest tak ze tylko ja go proszę o spotkania a on ciągle jest zajęty. Zwłaszcza w weekendy. Od poniedziałku do piątku zawsze dzwoni gdy jest między nami dobrze. Ja juz nie wiem co mam robić

Gość gość_789
Pogodzić się i szukać swojego szczęścia.

Gość gość
Jesteś zupełnie normalna skoro myślisz o rozstaniu, szkoda tylko, że dopiero teraz. Po co Ci facet, który Cię olewa? Jak wyżej- szukaj szczęścia gdzie indziej.

Gość gość
Potozmawiaj. Nic nie tracisz, tylko mozesz zyskac. No I gdy milosc odchodzi, nie zatrzymuj jej sila...

Gość gość
Nie wiem jak mam rozmawiac bo za każdym razem słyszę ze nie jestem normalna. Przedwczoraj u mnie nocowal a wczoraj znowu znikł od godz 18, oddzwonil o 22. Chciałabym zapytać z kim był i co robił ale on znowu uzna ze się czepiam

Gość gość
Jak ma niby rozmawiać z kretynem, który ją olewa? Pozwalasz sobie na to co on Ci robi, zamiast go opieprzyć i ochłodzić kontakty już dawno to ciągle czekasz jak ta ofiara, aż on łaskawie sobie o Tobie przypomni... Czemu kobiety nie mają do siebie szacunku i dają się tak traktować??? Gdybyś mu na to nie pozwoliła to by tak nie było, on wie, że może robić co chce, bo i tak będziesz czekać... Sama napisałaś w tytule o rozstaniu, więc dobrze wiesz co robić. Weź się w garść, nastaw bojowo i powiedz stanowczo, że nie zgadzasz się na takie traktowanie i że chcesz się rozstać, bo Cię nie szanuje i nie zależy mu na spotkaniach ani na Tobie. Ciekawa jestem jego miny :) będzie wtedy zapewne ciekawa i zdziwiona :) Jest dwa wyjścia- albo się obudzi albo powie "ok". Nawet jeśli to drugie- nie żałuj, bo nie masz kogo i czego. Już dawno powinnaś go olać.

Gość gość
Współczuję.