Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okradla mnie dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Mieszkalem z wlasna kobieta u mnie w domu .Pieniadze z mojego wynagrodzenia przelewane byly na jej konto ona siedzi na zwolnieniu lekarskim dostawala 1400 ja zarobilem 3000 rozwalila moja kase oplacala z moich pieniędzy rachunk matki .wczoraj pojechalem sobie kupic buty do biegania okazalo sie ze nie ma pieniedzy na koncie .wyrzucilem ja z domu zostalem bez grosza do tego z rachunkami za ogrzewanie domu gaz i innymi oplatami .Darmozjad piepszony .Mam w domu jej rower stacionarny ketlera drugi rower normalny i tablet bede zmuszony jej to chyba sprzedac

Gość gość
miałeś osobne konto? Ja bym na twoim miejscu nic jej nie pożyczał a wgl skad znała hasło do konta czemu tego nie ukrywał. Masz za swoje trzeba było pilnować swojej kasy, za to co zrobiła Ja na twoim bym z nią w tempie natychmiastowym zerwał, albo zgłosił kradzież, bo za co teraz niby będziesz żył? Pracujesz?

Gość gość
Pracuje ,bede musial pożyczyć

Gość gość
Jakim trzeba być debilem żeby swoją wypłatę przelewać na konto obcej baby??? Jakbyś nie przelał to nie dałaby doopy prawda?

Gość gość
jej konto jej kasa, więc sobie wzięła:D

Gość gość
Przelałeś w zamian za seks więc o co ci chodzi?

Gość gość
Chciałeś palancie rochać za darmo, trzeba było dawać jej tylko za rochanie a reszta twoja, ale pono durnych nie sieją.

Gość gość
no dla mnie tez jest głupotą pożyczać kobiecie - przelewać jej kase na jej konto. Przepraszam że tak zapytam ona nie pracuje?! czy co? Jakim prawem sobie zasłużyła? Nie wiedziałeś że wcześniej taka była?Chciwa na kasę i tyle. Podłe babsko

Gość gość
wywal ja na zbity pysk