Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się z UKRAINKĄ. Warto ??

Polecane posty

Gość gość

Mam mieszane uczucia co do niej ale coś mnie przy niej cały czas trzyma. Dziewczyna jest bardzo zaradna ale pali papierosy, chętnie prowokuje facetów. Czuję się zazdrosny. Ma toś z Was jakieś własne doświadczenia ?

Gość gość
To zalezy co to znaczy :chętnie prowokuje facetów" ?

Gość gość
Seks warto bo zazwyczaj Ukrainki są śliczne, ładniejsze od Polek. Związek? Uważałbym, wiele z nich to wyrachowane materialistki i nie mają problemu zrzucić majtek, jak mają w tym interes. Bieda, wojna, komuna uczy jak sobie radzić w dowolny sposób.

Gość gość
A Polki to niby są inne? Ukrainka taka sama dziewczyna jak każda inna. I tu i tam sa różne typy.

Gość gość
16:25 Ale Polacy znają Polki i wiedzą do czego są zdolne, do czego nie. Ukrainki mimo że sąsiad zza Wschodu, są trochę inne. Na Ukrainie były i są inne realia niż w Polsce. Tam mają zupełnie inne podejście do wielu spraw, inne podejście do seksu, prostytucji.

Gość gość
Co wy gadacie, pracowałam z ukrainkami i są takie same jak polki , zarówno z wyglądu jak i charakteru , tzn poziom urody porównywalny tylko że one mają trochę inne rysy twarzy , ale jeśli chodzi o charakter to bywa ja różne tak samo jak polki , czasem miłe czasem wredne , człowiek to nie narodowość , no i ukrainki chcą się koniecznie szybko zenic