Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Inka34

Dodanie dziecku drugiego imienia

Polecane posty

Gość Inka34

Witam, mam pytanie czy znacie ludzkiego kierownika USC? Chciałabym dodać dzieciom (7 l. i 5 l) drugie imię. Nie jest to proste i trzeba mieć "dobry powód". U mnie w mieście /Opole/ kierownik telefonicznie nie zgodził się, powiedziała, że mam szukać innego kierownika w Polsce który ew. się zgodzi. Więc szukam, na razie tutaj... Przy pierwszym dziecku mąż wysunął propozycje, że wystarczy jedno, bo drugie jest zbędne, uległam i jest jedno imię. Drugiemu dziecku nie nadawałam drugiego imienia, bo chciałam żeby mieli tak samo, a teraz mam bzika z tym imieniem. Bardzo chciałabym żeby jak wszyscy mieli dwa imiona, uważam, że dziecko bez drugiego imienia ma imię niepełne. Teraz nie można tego odkręcić. proszę o informacje, czy ktoś zna miłego, ludzkiego kierownika USC który ew. zgodziłby się mi pomóc? bardzo, bardzo mi zależy. Proszę nie hejtować; bardzo proszę o konkretne odpowiedzi mające na celu POMOC! w tej sprawie. Bardzo mi zależy za wszelką cenę, będę wdzięczna. Podaję także mój nr tel. 511 912 133.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować