Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Parze lekarzy urodziły się trojaczki, mówią, że nie zapewnią im bytu

Polecane posty

Gość gość

Hhaha tak mówili jak byliśmy w odwiedzinach haha padłam ze śmiechu. Zarabiają podobno 30 000, mają dom bez kredytu i dwa auta nowe. My mamy co prawda dwójkę, ale 5000... Jak to usłyszałam to padłam, czemu bogaci ludzie są tacy głupi

Gość gość
No a czego się po konowałach spodziewałaś? Tacy to zawsze narzekają i ciągle im mało, zobaczysz jeszcze zbiórkę na pomagamy.pl zorganizują :D

Gość gość
ty głupia pindo !! dziecko lekarze jest droższe w utrzymaniu od twojego plebejskiego bękarta !!! dziecko lekarza musi mieć zapewnione najlepsze wyszktałcenie, zajęcia pozalekcyjne, podróże, operacje plastyczne a to kosztuje kupe kasy więc ja ich doskonale rozumiem :P

Gość gość
Juz tyle razy padłaś i jeszcze żyjesz. Niech cię w końcu ci lekarze uśmiercą albo chociaz zamkną w jakimś psychiatryku bo ile można tak piertolić bez sensu.

Gość gość
Obsesja na temat lekarzy i natręctwa myślowe na tym forum, masakra. Ciągle jakieś głupie tematy o lekarzach. Lekarze mają za dużo pieniędzy albo za mało, umawiają się z lekarzem na kawę, każdy lekarz i fizjoterapeuta niby te babska głupie podrywa, ogólnie beka