Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Namysłów istnieje

Jakie znacie miasta na literę N? Proszę wymienić

Polecane posty

Gość gość
Nowy dwór Stary dwór Nowotwór

Gość gość
Poważnie, no to: Nowy Jork Nebraska Nevada Niemcy

Gość gość
New york, New orlean, Nicea, Norymbergia, Norwich I z innej beczki Nowy targ, Nowy sacz, Namyslow, Nisko

Gość gość
Niemodlin Nowy sącz Nowy dwór mazowiecki Wiecej w pl nie ma

Gość gość
Nakło nad Notecią (woj. kujawsko-pomorskie) Nałęczów (woj. lubelskie) Narol (woj. podkarpackie) Nasielsk (woj. mazowieckie) Nekla (woj. wielkopolskie) Nidzica (woj. warmińsko-mazurskie) Niemcza (woj. dolnośląskie) Niemodlin (woj. opolskie) Niepołomice (woj. małopolskie) Nieszawa (woj. kujawsko-pomorskie) Nisko (woj. podkarpackie) Nowa Dęba (woj. podkarpackie) Nowa Ruda (woj. dolnośląskie) Nowa Sarzyna (woj. podkarpackie) Nowa Sól (woj. lubuskie) Nowe (woj. kujawsko-pomorskie) Nowe Miasteczko (woj. lubuskie) Nowe Miasto Lubawskie (woj. warmińsko-mazurskie) Nowe Miasto nad Pilicą (woj. mazowieckie) Nowe Skalmierzyce (woj. wielkopolskie) Nowe Warpno (woj. zachodniopomorskie) Nowogard (woj. zachodniopomorskie) Nowogrodziec (woj. dolnośląskie) Nowogród (woj. podlaskie) Nowogród Bobrzański (woj. lubuskie) Nowy Dwór Gdański (woj. pomorskie) Nowy Dwór Mazowiecki (woj. mazowieckie) Nowy Sącz (woj. małopolskie) Nowy Staw (woj. pomorskie) Nowy Targ (woj. małopolskie) Nowy Tomyśl (woj. wielkopolskie) Nowy Wiśnicz (woj. małopolskie) Nysa (woj. opolskie)

Gość gość
Namysłów istnieje dziś 20:20 czemu pominąłeś Namysłów? x Niczego nie pominęłam, skopiowałam liste z guugle :classic_cool:

20:20 celowo pominąłeś bo jest takie miasto jak Namysłów w Google listę miast sprawdzałem i wszędzie był wymieniony Namysłów tylko ty go wykreśliłeś

Gość gość
miasto Namysłów jest dopiero w planach na 2060 rok

Gość gość
Namysłów istnieje dziś 20:20 celowo pominąłeś bo jest takie miasto jak Namysłów w Google listę miast sprawdzałem i wszędzie był wymieniony Namysłów tylko ty go wykreśliłeś x A dlaczego umyślnie ciągle zwracasz się do mnie jak do faceta, kiedy ja pisze w rodzaju żeńskim. Dlaczego nie bierzesz tego pod uwagę że jestem kobietą? No odpowiedz mi.

Gość palę_maile
nie ma takiego miasta jak namysłów w Polsce ! nawet niemiecka telewizja DW , gdy przybywa do miasta Namslau w woj. Polen to rozmawia z mieszkańcami obecnymi z miasta Namslau i dawnymi mieszkańcami Namslau , czyli nawet w TV niemieckiej DW nie pojawia się żaden Namysłów, rozmawiają tylko na temat Namslau ! wielu rozmówców mówi wprost w TV DW, że miasto Namslau nadal należy do Niemiec !

Gość palę_maile
w woj. Oplen , byka strzeliłem i przepraszam, - wiadomo, że jesteś kobietą ale nie zrozumiałe jest, dlaczego udajesz ciągle faceta ?

Gość gość
Bo jestem facetem, ale w internecie piszę jako kobieta.

Gość palę_maile
powiem tak, tematy o mieście Namysłów dla Polaków zrobiły się nudne na Kafe ale jak widać i czuć dla TV niemieckich temat miasta Namslau jest nadal żywy , Niemcy wspominają to miasto w TV DW i bardzo chcą wrócić w te rejony , być może nadal liczą , że kiedyś Namslau znowu będzie niemiecki , można pomarzyć ale NIKT nie zabrania Niemcom aby na terenach i okolicach miasta Namslau zakładali własne firmy i zatrudniali Polaków do pracy , Z poważaniem