Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażona w sklepie obuwniczym

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzisiaj w obuwniczym kupic jakies pantofle na wiosnę. Mam dosyc duza stope, która od zawsze byla moim kompleksem. Zazwyczaj kupuje buty w daichmannie bo tam sa duże rozmiary, ale dzis na witrynie innego sklepu zobaczylam piękne pantofle. Weszłam do srodka i zapytalam faceta czy ma taki model w rozmiarze 43 na co on patrzac na mnie z kpiną pyta czy wiosła do tych kajaków też chcę.

Gość gość
Poważnie?... xD

Gość gość
Mam nadzieje że to prowo, bo jesli nie to chamowi trzeba było odpyskować albo jeszcze lepiej wykpić jego małego siuśka.

Gość gość
gość dziś Żeby od razu widział, że trafił w czuły punkt? Kobiety, więcej godności... nabierzcie dystansu do swoich niedoskonałości. A w podanej sytuacji trzeba było zwyczajnie bez spiny odpowiedzieć coś ironicznie (bynajmniej żadnym ad personam, by nie spadać do poziomu pozbawionego kultury sprzedawcy). I tyle. Żaden incydent.

Gość gość
gość ojecia takie krzyki "kobiety więcej godności" czemu do niego nie krzyczysz, męski chamie więcej godności. Chcesz to kładź uszy po sobie, ale jak ktoś się chce odszczekać to niech to robi. A teraz szuraj do kościółka :)

Gość gość
21:06 Widzę, kolejna jednostka pozbawiona kultury osobistej i nie znająca konwenansów dyskusji? Twój poziom, Twój wybór ;)

Gość gość
W jego mniemaniu to pewnie taki fajny żarcik

Gość gość
Mogłaś zapytać czy ma kompleks małego.

Gość gość
On pewnie mial male stopy, male stopy u faceta = maly siurek Z kolei duza stopa u kobiety = dlugi motyl

Gość gość
Miałam podobnie w sklepie który na dodatek był oklejony reklamami że mają wszystkie towary, wszystkie rozmiary i zapraszają miłych klientów. Potem się okazało że mojego rozmiaru nie ma, a właściciel sklepu z rozbrajającą szczerością oświadczył że nawet nie zamawia niestandardowych rozmiarów bo mu to potem w magazynie zalega. Pytam po co te kłamliwe reklamy na sklepie, wprowadzają w błąd itd? A po to żeby ściągnąć klientów. Powiedziałam że jest nierzetelnym sprzedawcą, a on że mu na tym nie zależy, ważne żeby obrót był.

Gość gość
nie wierzę, sprzedawcy czy doradcy klienta szczerzą się do wszystkich i są upierdliwie uprzejmi. W sklepach z butami i z ciuchami nikt nie wyskoczy z takim tekstem, nie ściemniaj ☺

Gość gość
To ciekawe że takie chamy pracują w sklepie, a mnie, która jestem miła i skromna nie chcą zatrudnić w sklepie :o

Gość gość
2/10 dość kiepskie