Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smutna prawda

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego zacząć więc zacznę od początku. Dlaczego na tym świecie jest tak ,a nie inaczej? Gdzie zniknęły delikatne ,romantyczne , wrażliwe dziewczyny/kobiety? Takie ,które preferują monogamię ? Które nie ćpają , piją dosyć rzadko ? Gdybym taką znalazł ,zakochałbym się w niej od razu . Gdyby się okazało, że ta perełka odwzajemniła by moje uczucia , byłbym pierwszy raz w życiu szczęśliwy. Mam niespełna 23 lata . Można powiedzieć, że już trochę czasu chodzę po tym świecie ,jednak nie wiem tak naprawdę co to szczęście . W walentynki cierpię podwójnie. Kiedyś, gdy byłem młodszy, myślałem, że znalezienie odpowiedniej partnerki, która ma dobry charakter, jest normalna i nie ma dzieci nie będzie trudne. Niestety, myliłem się. Marzę o partnerce ,która ma wszystkie cechy wymienione powyżej. Która jest naturalna. Wygląd tak naprawdę jest tutaj sprawą drugo ,a nawet trzeciorzędną. W życiu przeszedłem sporo, stres towarzyszy mi praktycznie codziennie. Chciałbym w końcu mieć kogoś,kto by mnie wspierał i komu mógłbym również okazywać swoje wsparcie . Kogoś kto byłby moją pierwszą myślą po wstaniu i ostatnią przed zaśnięciem.Kogoś ,dzięki komu mógłbym latać w przestworzach i czuć motyle w brzuchu. Kogoś ,dzięki komu pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy. Czy to zbyt dużo? Nie chce mi się żyć, czuję się beznadziejnie. Mam prawie 23 lata a jestem samotny. W walentynki cierpię podwójnie. Kiedyś, gdy byłem młodszy, myślałem, że znalezienie odpowiedniej partnerki, która ma dobry charakter, jest normalna i nie ma dzieci nie będzie trudne. Niestety, myliłem się. Wrażliwe romantyczki dzisiaj już nie istnieją. Dzisiejsze kobiety są wyrachowane i zimne. Zaczynam powoli rozumieć, że na tym świecie najzwyczajniej nie ma dla mnie miejsca. Nie dość, że nie mogę dostosować się do świata, gdzie większość ludzi stanowią prostacy, którzy żyją według motta,, wełna, bawełna, aby kicha była pełna '' to jeszcze cierpię, bo jestem samotny i nie mogę się realizować w miłości. Oprócz tego, że moje dotychczasowe życie jest jednym wielkim nieporozumieniem, wspomnienia wywołują ból to jeszcze teraźniejszość jest dobijajaca i przyszłość taka będzie. Nie oszukujmy się, zdechnę jak samotny pies pod płotem. Tylko strach przed śmiercią trzyma mnie przy życiu. Żałuję tego, że się kiedykolwiek urodziłem. Oswoiłem się z myślą że umrę nie zaznając szczęścia. Najwidoczniej muszę cierpieć. Taki mój los.

Gość gość
Zapomniałeś dodać że ma być piękna jak ósmy cud świata

Gość gość
Sa fajne kobiety na tym swiecie. Wiem ,ze samotnosc bywa straszna,bo czlowiek dziczeje,ale teraz marudzisz ,ze nie masz nikogo i to jest twoim utrapieniem,wiec kiedy juz bedziesz miec ta polowke tez bedziesz marudzil.....wierz mi.

Gość gość
Nie będę marudził. Nie musi wyglądać jak 8 cud świata,ważne ,aby serduszko miała złote.

Gość gość
Hehe jasne.

Gość gość
Serduszko ze zlota powiadasz? Po co ? By wybaczac zdrady.

Gość gość
Nie... Ja nie jestem typem zdradzacza . Po prostu ,żebym nie miał takiego piekła,jakie mój ojciec przeżywał w domu z moją matką. Krzyków o 3 w nocy, że jako nauczyciel za mało zarabia ,albo ,że znalazła gdzieś fragment pasty brudnej pod zlewem itd. Ja już przez swoje piekło przeszedłem,teraz chcę tylko miłości.

Gość gość
Ej ,nie smuć się.

Gość gość
Cięzko :(

Gość gość
jeszcze o coś takiego mnie oskarżają,że niewierny itd. :'(.

Gość gość
Nie przejmuj się tym.

Gość gość
głowa do góry.

Gość gość
Chciałbym bliskości.

Gość gość
Zrozumienia.

Gość gość
Smutny jesteś bardzo.

Gość gość
Mam powody.

Gość gość
W to nie wątpię.

Gość gość
Znajdź sobie taką której nikt nie chce i masz problem z głowy ja znalazłem a żadna mnie nie chciała i jej też nikt nie chciał i jesteśmy szczęśliwi mamy piękne mądre dziecko itp.

Gość gość
Chcę, żeby tak było

Gość gość
Smutas

Gość gość
Chyba nie może być aż tak źle.

Gość gość
gość wczoraj Z tego, co piszesz wynika, że uzależniasz swoje szczęście od drugiej osoby. A to oznacza, że NIGDY nie będziesz szczęśliwy i zawsze będą Ci towarzyszyły obawy przed 'jutrem'. Najpierw, facet, trzeba sobie wyrobić samodzielność emocjonalną i życiową, a dopiero potem szukać kobiety, która będzie Twą towarzyszką, a nie podporą i niańką. Żadna wrażliwa i delikatna kobieta nie weźmie na siebie ciężaru, jakim jesteś. Marginesem, jeśli uważasz, że spełnienie i szczęście związane jest tylko i wyłącznie z posiadaniem partnerki... to jeszcze długa droga przed Tobą i wiele doświadczeń do odhaczenia ;) Powodzenia.

Gość gość
Chyba nie może być aż tak źle.

Gość gość
Może być

Gość gość
Główka do góry.

Gość gość
Jest ktoś?

Gość gość
Tak ale na pewno nie tacy jak z opisu.

Gość gość
Czyli jacy?