Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa dziewczyny ktore mieszkaja z chlopakiem choc nie chca z nim zalozyc

Polecane posty

Gość gość

rodziny, ani teraz ani w przyszlosci?

Gość gość
Ja mam watpliwosci.ale mieszkam..

Gość gość
wszystkie chcą zakładać rodziny, tylko chcą być pewne że koleś utrzyma finansowo (10tyś+ netto )potem cały ten burdel na takim poziomie na jakim jego księżniczka oczekuje, tyle

Gość gość
Mieszkamy razem ale ja nie planuję zakładać rodziny, nie czuję takiej potrzeby, a mój facet nie jest zbyt pracowity, zarabia tylko tyle żeby było na jedzenie i rachunki więc tym bardziej nie myślę o rodzinie bo głownie ja musiałbym na nią harować. Pasuje mi tak jak jest, może kupimy sobie psa.

Gość gość
gość dziś czyli seks odpada, bo jak wpadniecie to twoje marzenia zamienią się w piekło którego chcesz uniknąć

Gość gość
dla bab zakładanie rodziny to tylko kwestia kasy jaką zarabia dany samiec, tyle

Gość Basie z Poznania na
Ja też nie planuje ślubu ani dziecka z obecnym partnerem. On nie nadaje się na ojca. Mam córkę z poprzedniego związku więc jestem spełniona w macierzyństwie. Jest dobrze tak jak jest. Ślub bym wzięła gdybym była pewna że zawsze będziemy razem. A że u nas jest raz lepiej raz gorzej i nie jestem go pewna to po co mi ślub

Gość gość
gość dziś gość dziś czyli seks odpada, bo jak wpadniecie to twoje marzenia zamienią się w piekło którego chcesz uniknąć x Co za bzdury, ludzie posługujący się oprócz genitaliów rozumem nie zaliczają wpadek.

Gość gość
Ja mój obecny to leń zarabia 1700 na rękę , z takim rodziny nie założę ,nie da rady , facet bez ambicji nie utrzyma domu a także przekaze dziecku takie geny

Gość gość
Wiele kobiet siedzi tak z facetem dopóki nie trafi się coś lepszego , nikt nie założy rodziny z jakąs popoerdolka bez ambicji

Gość gość
Racja

Gość gość
Coś lepszego czyli co? Czy on zarabia 1700, 2700 czy 5700 to w niczym nie zmienia mojego podejścia do zakładania rodziny. Nie mam ochoty babrać się w dzieciach i wychowywać kolejnego pokolenia nieogarniętych tępaków.

Gość gość
Ja tak miałam. Generalnie nigdy nie chciałam zakładać rodziny, ale mieszkałam z nim, bo miałam bliżej do pracy i nie nudziłam się sama w domu. On w ogóle nie zarabiał, utrzymywała go matka, ale mieszkanie było ładne, wygodne i oszczędzałam na kasie. I w sumie, chyba tylko dlatego z nim byłam.

Gość gość
A dzis jestescie razem?

Gość gość
gość 2018.03.25 - jasne, że nie. Wytrzymałam z nim kilka miesięcy i zrobiłam prawo jazdy. Nie był mi już do niczego potrzebny :)