Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pechowe małżeństwa

Trzy z moich kolezanek wyszly za maz majac 25lat lub mniej i maja problemy

Polecane posty

Gość Pechowe małżeństwa

Jedna wyszla za maz dokladnie majac 25, byli w zwiazku juz 5lat, slub, wszystko super, ale nie minęły dwa lata i juz nie są razem! On sie pokazuje na fb z jakas inna dziewczyna, a tamta musi nosic jego nazwisko! Kolejny przyklad, byli razem 8lat,wzieli slub i nagle po paru miesiącach brak wspolnych zdjec na FB i ona wróciła do panieńskisgo nazwiska, jak brali slub mieli po 26lat Trzecia dziewczyna wziela slub majac 24lata i co gorsza oni maja dziecko, byli razem po slubie z rok a potem ona sama z dzieckiem i nazwiskiem meza zostala, dziewczyna piękna, a jej maz byl brzydki i corka tez brzydka. Dziewczyna o tyle ma farta, ze jest piekna i przed 30stka, więc szybko znajdzie nowego faceta, chociaz slubu juz pewnie nie wezmie.

Gość Pechowe małżeństwa
Znam tez przypadki szczesliwych małżeństw oczywiście, ale ja się boję że też mnie to spotka, ze zostane z nazwiskiem meza albo rozwodka przeciez to straszne.

Gość gość
Nie bój się. Ja wyszłam za mąż 45 lat temu, a miałam wtedy 21 lat i do dzisiaj jesteśmy razem i nie kłócimy się.

Gość gość
No bo taka prawda, ze to nie jest wiek na śluby. W dzisiejszych czasach to 30 lat minimum. Ludzie po 20tce mają sieczkę w głowie.

Gość gość
Tez znam same rozwiedzione albo nieudane małżeństwa zawarte bliżej 20 roku życia, za to te z późniejszego wieku juz dużo bardziej się szanują.