Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczestniczkaczarnegoprotestu

Kaja Godek ma nierówno pod sufitem

Polecane posty

Gość Uczestniczkaczarnegoprotestu

Odbieram wrażenie że ona strasznie nienawidzi kobiet, spotkało ją nieszczęście że urodziła chore dziecko, rozumiem że jest jej ciężko i od razu podkreślam że nie mam żadnych uprzedzeń wobec ludzi z zespołem Downa ale mam koleżankę która ma córkę z zespołem Downa i wiem jak ciężka jest opieka nad takimi dziećmi, ale odbieram wrażenie jakby Kaja Godek z czystej nienawiści mściła się na innych kobietach za to co ją spotkało żebyśmy też cierpiały tak jak one. Poza tym raz skomentowałam na jej stronie na facebooku, kulturalnie wyraziłam opinię że jestem przeciwko tej ustawie którą ona proponuje, oczywiście usunęła mój komentarz i mnie zablokowała, typowe dla prawaków i katoli.

Gość gość
Byłam wczoraj na zakupach,na dziale warzywnym był facet(nie chce ubliżać) ale muszę,malutki burak,wygląd gada,wiek trudny do określenia czy to ojcieć czy dziadek.Z nim był chłopiec ok 17 lat,upośledzony umysłowo,ale tak ładny,piękne kruczo-czrne włosy,dawał takie zwierzęce odgłosy,krzyczał "schody" chciał widać pojeżdzić schodami ruchomymi. Co ten chłopiec krzyknąl to ten stary dziad,dochodził do niego i wykręcał mu palce że ten wtedy wył dosłownie z bólu ale zapominał o tych"schodach".Nie wytrzymałam i podeszłam do tego typa,zwracając mu uwagę,olał moje słowa. Było tak dużo osób,przecież to sobota,olbrzymi sklep,słuchali zajścia,jedni się nawet śmiali z zachowania chłopca,inni udawali że są głusi.Nikt nie stanął w obronie.Za to stoją w obronie życia poczętego własnie takich chorych płodów. Potem wyżywają się na tych dzieciach,bo nie dają sobie rady,nerwy puszczają. Pani Godek najlepiej niech zajmie się sobą,swoją rodziną i niech nie uszczęśliwia innych i ich rodzin,szkoda że nie mogła być w tym miejscu co ja,miałabym jej dużo do powiedzenia.

Gość gość
Uczestniczkaczarnegoprotestu dziś . Poza tym raz skomentowałam na jej stronie na facebooku, kulturalnie wyraziłam opinię że jestem przeciwko tej ustawie którą ona proponuje, oczywiście usunęła mój komentarz i mnie zablokowała, typowe dla prawaków i katoli. xx Typowy bezmózgowy wniosek dla lewaczki o tęczowych poglądach. Widzisz jak łatwo można szufladkować, pomyśl następnym razem.

Gość gość
[11:48 Najbardziej za ustawą są te ktore kiedyś wyskrobały się,one teraz chcą uleczyć swoje grzechy.

Gość gość
17-latek z zespołem Downa uratował dziewczynkę. Rzucił się na pomoc, gdy wpadła w wir WBG 25.10.2017 20:40 Valerio cztery razy w tygodniu chodzi na basen, trenuje też lekkoatletykę. Roberto Cavana, trener nastolatka od 10 lat, powiedział dziennikarzom, że Valerio podczas międzynarodowych zawodów osób niepełnosprawnych we Florencji uczył technik ratunkowych. Na manekinie pokazywał, jak uratować człowieka

Gość gość
niektóre baby sa chore z zawiści, jak widac ta też, w dodatku nawiedzona na maxa :(