Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem stara panna, ale pocieszam się że chociaż bardzo młodo wygladam

Polecane posty

Gość gość
Moda mężatka, skoro już w wieku ,26 widzisz zmiany w ciele, to za 5, 10 lat, bedziesz wyglądała jak stara prukwa :D Widuję takie 20- kilku latki które wyglądają na 30 + tragedia, ale cóż takie geny z tym nie da się nic zrobić. Widać że zazdrość przez ciebie przemawia.

Gość gość
Po dziecku zawsze wygląda się gorzej, przewalone w tak młodym wieku mieć bachora

Gość Bicu
Brzmi ciekawie. Tylko dlaczego od razu wspominasz o swoim zdrowiu i sraczce?

Gość gość
i dlatego zawsze jestes sama osoby ktore maja zwiaski regularnie uprawiaja seks bo wiedza ze milosc to reakcja chemiczna mozgu dzialajaca dopiero po seksie

Gość gość
Bicu dziś Brzmi ciekawie. Tylko dlaczego od razu wspominasz o swoim zdrowiu i sraczce? x Bo to prowo znerwicowanej mamuśki której mąż już nie chce dymać 😴

Gość gość
Autorko, mlodo wygladasz i jestes zdrowa bo nie masz meza ani dzieci.udowodnione naukowo, jak ktos ciekawy to znajde te stronki. Zwykle w zyciu cos za cos, z tym ze i na mezu i na dzieciach mozna sie przejechac i miec damskiego boksera,malych chuliganow, zrujnowane zdrowie i wyglad 20 lat starszej, niekoniecznie szczescie rodzinne i w zamian za to kiepskie zdrowie i wyglad

Gość gość
gość 2018.03.25 z tym wygladem to różnie, ja lubię dbać o siebie i interesują się mną brzydale albo stare dziady (też brzydale). Jak się patrze na ich mordy to mi się zygać chce. Wiem, że mnie zlinczujecie za to, ale tłumie to w sobie i teraz pierwszy raz mówię o tym... // e Opisz to w topiku //do czego byście się nigdy nie przyznały// ja chętnie przeczytam :)