Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmpatycznyHedonista

Poznam kobietę na poziomie, która również jest w związku

Polecane posty

Gość G_A_GATKA
wow! a z czego się wzięła ta nadzieja? Albo raczej jakie to ma znaczenie dla twoich planów? :D

Gość HedonistycznyEmpata
G_A_GATKA dziś Taki żarcik. Przecież nasza relacja będzie "nieszkodliwa". Ale nie masz męża :) ?

Gość gość
doceniam żarcik, acz czytając twoje posty zaczyna mi sie wyłaniać rasowy podrywacz. jeszcze mogłeś sie schowac za sprzedawcą, to było to koło ratunkowe :D wolałeś wyjśc na pierwszy plan z literką f niż schować się skromniej w e... czego ci w zwiazku brakuje? pikanterii? balansowania na linie?

Gość G_A_GATKA
to mój post: gość dziś gdyby było inaczej niezrozumiałe byłoby twoje startowanie tu z pozycji mocno samczej. :D

Gość HedonistycznyEmpata
gość dziś Rasowy podrywacz - nie wiem czemu, ale odebrałem to jako komplement i nawet nie myślę interpretować tego w inny sposób. Niech tak zostanie. Chciałaś być miła, dziękuje :) Dlaczego zakładasz, że coś nie gra w moim związku? Znam osobiście kilka przypadków małżeństw z dziećmi, bardzo udane rodziny. Kochają się nad życie. W ich małżeństwie, rodzinie niczego nie brakuje. Jest tylko jedno ale... Ale ja nie szukam kochanki, jak już powtórzyłem po raz N-ty :)

Gość G_A_GATKA
nie potrafię ci wyjaśnic dlaczego, musimy poprzestać na nazwaniu tego intuicją w końcu paw pokazuje ogon nie tylko wówczas gdy przygląda się samica A co do szukania... ok, nie szukasz kochanki a czego szukasz?

Gość gość
Jest tylko jedno ale. Przy żonie konia nie zwale. Dziękuję i do widzenia.

Gość HeonistycznEmpata
G_A_GATKA dziś Kobiety na poziomie, która również jest w związku :) Więc masz tego męża?

Gość G_A_GATKA
to już wiemy z tematu topiku, ale jaką dla niej rolę w swoim życiu przewidziałeś? chcesz sie wygadać, pokazać, nie wiem.. odstresować w innym towarzystwie? dobra, znikam, mam inne plany na popołudnie . może zajrzę wieczorem

Gość gość
Frajer chce wyrwać kobietę bo żona się znudziła, co za gnojek

Gość gość
jakie jest 'ale'?:)

Gość gość
Empatyczny do kwadratu?

Gość gość
nie wierzy w przyjazn miedzy obu płciami a relacji mu się zachciewa niby bez seksu to co to ma byc pytam?:P to wam powiem bezproblemowy sex:D

Gość gość
Durny debil ze się jakas na to zlapala

Gość gośćETA
A ja byłabym chętna nawiązać relacje. Nie mam męża ale jestem w związku i kochanka nie szukam.

Gość EmpatycznyHedonista
Skąd te zarzuty, że chciałbym kogoś wyrwać? To moja decyzja i szukam kobiety, z która chciałaby świadomie nawiązać taką relację. Gdzie będziemy mogli wymieniać się choćby refleksjami dnia codziennego, tego co nas otacza, co nas dzieli, a co łączy. Ogromnie istotne dla mnie jest byśmy do siebie w pewnym sensie pasowali. Dlaczego większość kobiet od razu zakłada, że chodzi o seks? Nie uważacie, że to płytkie?

Gość gość
Panie Hedonisto, a gdzie kontakt do Pana?

Gość gość
To dziwne po prostu. Ze swoją kobieta nie możesz tego robić? Nie odpowiedziałeś jeszcze dlaczego szukasz. Kolegow nie masz? Myślisz że jej by się spodobał twój kontakt z inną? Nie sądzę.

Gość gość
Cześć Kasia z tej strony

Gość gość
Czyżby żona Hedonisty?

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Widzisz, to moja propozycja kierowana do kobiety, która również chciałaby nawiązać taką relację. Decydują się na to dwie, dojrzałe psychicznie osoby. Nie widzę w tym nic niemoralnego, a Ty nadałaś taki ton swojej wypowiedzi jakbym szukał kochanki.

Gość gość
Ja pytam o powód a ty znowu próbujesz zrobić z kogoś mało rozumnego. Wszystko dotarło ale jestem ciekawa powodu. Krecisz i unikasz odpowiedzi na zwyczajne pytanie. Skoro nic się nie kryje za twoją propozycja dlaczego nie odpowiesz tylko pieprzysz że to decyzja dwóch dojrzałych istot. Blabla serio? No więc?

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś empatycznyhedonista@o2.pl

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Ok, widzę, że nie potrafisz interpretować, więc rozłożę Ci to na czynniki pierwsze - mam ochotę na taką znajomość. Prościej się nie da niestety, więc proszę nie zadawaj mi kolejny raz tego samego pytania z pouczeniami moralnym.

Gość gość
Nara

Gość gość
Widzę podobieństwo ;) Aczkolwiek mam taką relacje za sobą i wiem jak smakuje. Może być uzależniająco.. Czy Ty autorze nabyłeś już to doświadczenie ? Atrakcyjna, empatyczna :D Hedonistka.

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Nigdy nie byłem w takiej relacji i nie obawiam się uzależnienia, wręcz odwrotnie, liczę, że pojawi się ono bardzo szybko :D

Gość gość
zajmij sie Anką kretynie :o :o

Gość gość
EmpatycznyHedonista dziś do czego Ci to uzaleznienie skoro niczzego nie cchcesz?:D