Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmpatycznyHedonista

Poznam kobietę na poziomie, która również jest w związku

Polecane posty

Gość gość
Za mądre kobitki tutaj są. Taki czaruś manipulat i do tego terapeuta. No, jestem pod wrażeniem :)

Gość gość
weź na imprezy pewnie nie chodzisz bo sie boisz że na dyskotece dostaniesz po japie i sobie laski znaleźć nie umiesz hahah

Gość G_A_GATKA
EmpatycznyHedonista dziś Nie chodzi o romans. Chociaż kto wie... xxx to po co tak piszesz?

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Grunt, żebyś dojrzała w mej osobie krztę hedonizmu, wtedy złoży Ci się to na komplet mojej osobowości. Poza tym zakładasz czarny scenariusz w postaci zdrady, najpierw ostrożnie emocjonalnej, a następnie fizycznej. Dlaczego? Oboje jesteśmy dorośli, nie musimy się o to martwić. Chyba.

Gość gość
O matko, jakiś filozof. Już sobie to wyobrażam,będzie całe całe spotkanie truł d**e jakimś naukowym wywodem z zakresu terapi. No way.

Gość EmpatycznyHedonista
G_A_GATKA dziś Żeby sprowokować Cie do nawiązania kontaktu ze mną. Właśnie Ciebie :)

Gość gość
EmpatycznyHedonista dziś tym tutaj postem to pokombinowałeś jak jasna cholira!:P

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Skończyłem z tym, przynajmniej na razie. Poznać dziewczynę na imprezie to największy banał. Nigdy nie rozumiałem mężczyzn, którzy wracają z imprezy sami... Ale to osobny temat.

Gość gość
Ubieranie ochoty na inną babe w piękne słówka. Która na to poleci? Jakaś tępą na umyśle chyba.

Gość G_A_GATKA
no to pytanie pomocnicze, jesli pozwolisz.. na pytanie o TWÓJ zawód odpowiedział byś a. branże techniczne b. sprzedaż c. branże medyczne d. nauka e. inne

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś wierzysz w przyjaźń między kobietą, a mężczyzną? Ja nie.

Gość EmpatycznyHedonista
G_A_GATKA dziś f. przedsiębiorca

Gość gość
EmpatycznyHedonista dziś Poznać dziewczynę na imprezie to największy banał. xx Oooo, ale poznać ''dziewczynę'' na śmietnik-forum to już nie ''banał''? :D Ojj, chłopczyku... zapoznaj Ty się lepiej ze znaczeniem słów 'empatia', i 'hedonizm', które łącznie współistnieć nie mogą.

Gość gość
Po co facetów przyjaźń z inną kobieta gdy ma własną? Brzmi jak usprawiedliwienie dla swoich zamiarów.

Gość gość
Mam wielu męskich przyjaciół od wielu lat. Wierzę i to bardzo ale dotyczy tylko ludzi emocjonalnie dojrzałych.

Gość gość
13:14 Dla mnie to brzmi jak manewry tchórzliwego gnojka, któremu w dupke jest zbyt dobrze, by pozostawił obecną partnerkę, a z kolei znudziła mu się ona i szuka sobie nowego 'mięska'. Sfrustrowany kombinator z kompleksami. Nie nawiązałabym kontaktu nawet, gdyby miliony płacili :)

Gość G_A_GATKA
ależ ty sie ślizgasz, istny kadryl :D ta stuprocentowa empatia pozwala ci wniknac w czyjś swiat jednocześnie zachowując barierę we wnikaniu we własny?

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Tak, masz rację empatyczny hedonista to oksymoron, jesteś sprytna, nie doceniałem Cię.

Gość gość
13.16 i dlatego zawsze bedziesz sama

Gość gość
Czyli sugerujesz że powinna się zgodzić na gadki faceta który ma inną?

Gość gość
G_A_GATKA dziś To działa jakby w dwie strony, to musi być równa relacja, na wielu płaszczyznach musimy być do siebie podobni, chociaż to bardzo niebezpieczne - i tu z pomocą przychodzi empatia ;)

Gość G_A_GATKA
upodobnisz to sie do żony po wielu latach związku wybacz, ale nie widzę nic niebezpiecznego w relacji bliźniaków jednojajowych (czytaj ludzi bardzo podobnych do siebie )

Gość gość
gość dziś No akurat kulą w płot ;)

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Jaka bogata analiza. Ale błędna. Zaznaczyłem kilka razy, że nie szukam kochanki.

Gość gość
Czytając o facetach na poziomie mam jedynie mem przed oczami :D Nie wiesz autorze że od takich rzeczy są lepsze fora i portale?

Gość EmpatycznyHedonista
G_A_GATKA dziś Powiedz to kobietom, które biorą rozwód, bo po latach małżeństwa, gdy powodem jest inny mężczyzna.

Gość EmpatycznyHedonista
gość dziś Są, ale wszystkim chodzi tylko o seks. Mi nie.

Gość gość
Aha. To pogodzenia w poszukiwaniach

Gość G_A_GATKA
ależ one już to wiedzą, tego ucza na fizyce w gimnazjum - przyciągaja sie wyłącznie ładunki o przeciwnym znaku :D

Gość EmpatycznyHedonista
G_A_GATKA dziś I to chciałem właśnie "usłyszeć". Czyli nic nam nie grozi. Mam tylko nadzieje, że nie masz męża... :)