Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1998

Moja dziewczyna nie chce ze mną nigdzie wyjechać.

Polecane posty

Gość Kuba1998

Mamy po 19 lat znamy się od półtora roku i nic. Żadnego wyjazdu. Powiem z skrócie ze jak ja poznałem w wieku 17 lat to jeździła do Jastarni na obozy na chlanie i tam mlenazowala i lizała jakiś 6 lat starszych facetow. Dla mnie nie chce nawet pojechać nad jezioro ani nic na żadne wakacje. Byliśmy tylko raz na obozie przez tydzień gdzie nie mieliśmy żadnej prywatności. Wole spędzić czas razem i nie chodzi mi o seks. Jakoś do swojej przyjaciółki do Poznania wyjezdzlaa na tydzień lub kilka wiele razu gdzie tez Piła i całowała jakiś studentów. A jeśli przejść do prywatności to jeszcze nawet z nią nie uprawiałem seksu. Nie chce nie wiem czemu. To jest dziwne tym bardziej jak się pięścimy ostatnio rzadko ale jednak i ona normalnie robi mi loda i połyka spermę i lubi to. Chce poczuć ze jest moja bo ja kocham nad życie i seks jest dla mnie ważny. Wszyscy moi koledzy z klasy już tego doświadczyli. Ale ja się na nich nie powołuje. Nawet nie byliśmy nigdy na koncercie. Bo na koncert wolała pójść ze swoim bratem (Mettalici). Nwm co robić proponuje jej cały czas a ona ze zobaczymy. Chciałbym tam mieć swój pierwszy raz bo ja i ona jeszcze tego nie robiliśmy. Ona mi mówi ze No kiedyś chce ale ma tak porobaną przeszłość ze Poprostu chce poczuć ze jest moja bo czuje się jak tamci inni. Tak.. jak już wspomniałem jest dziewica choć słyszałem różne historie to ona wciąż się wypiera ze tego nie robiła i jestem jej pierwszym z którym nawet uprawia seks oralny. Co mam zrobić żeby się zgodziła ?? Ostatnio zaczęliśmy się strasznie kłócić o Wszytsko Pozdrawiam

Gość gość
"Mettalici". :-D