Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxxx20kArolciaa

Jak to jest podróżować samemu?

Polecane posty

Gość Xxxx20kArolciaa

Witam wszystkich mam 20 lat i moją pasją są podróże. Jak byłam mała niestety nigdzie dalej po za granice naszego kraju nie jeździłam bo moich rodziców nie było na to stać żeby wysłać mnie na jakieś kolonie. Chodzę na studia z geografii i pracuję w weekendy. Moim marzeniem jest zwiedzić Tajlandię. Jestem singielką nie mam chłopaka i przyjaciół też nie za wiele ale nie każdy ma czas czy pieniądze żeby gdzieś jechać razem a jak już to coś mu wypada i plan z wyjazdem trzeba odwołać a jak wiadomo jeden lubi coś innego drugi znowu coś innego, dlatego zdecydowałam, że się odważę i będę podróżować w pojedynkę nie boję się wyzwań ale boję się gdy przyjadę do całkiem obcego mi kraju pierwszy raz którego nie znam to się pogubię. Więc jak zacząć podróżować od czego zacząć na sam początek ile trzeba mieć ze sobą pieniędzy na taką podróż i gdy chcę jechać w podróż to muszę bilet lotniczy kupować w biurze podróży czy kupuję normalnie w jedną i drugą stronę? Może są tu jakieś osoby które podróżują po świecie chętnie nawiążę kontakt o zdobycie większej wiedzy na ten temat ;) pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli ;)

Gość gość
Dziewczyno,są fora podróznicze i tym podobne.Cały internet zawalony podróżnikami,a ty wchodzisz na forum gdzie siedzi parę osób,które podróżowały i podróżują jedynie z tematu na temat. Jak chcesz zacząć podróżowanie to naucz się szukać odpowiednich ku temu tematów w internecie,tak na początek.

Gość gość
gość dziś Haha, true ;)

Gość gość
Ja ciężarówka podróżuje po Polsce chcesz to cie zabiore:)

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego przewoźnika to to skontaktuj się z firmą przewozy-autokarowe24 Nat-Mat Anna Dymowska. Firma organizuje transport autokarowy na wesela, pogrzeby, obozy, kolonie. W swojej ofercie mają również do wynajęcia busy.