Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współcześni mężczyźni, komunikatory, filmy z kobietami...

Polecane posty

Gość gość

temat dosyć obszerny sądze również że bardzo na czasie jako że niestety komunikatory tj. Whatsapp, Messenger, Wiber i inne stały się najlepszym przesyłem, wiadomości, filmów zdj i tego typu rzeczy a do czego zmierzam... Mój nieszczęsny mężczyzna już bardzo dojrzały(40l.) od jakiś kilku miesięcy dostaję wiadomości od kumpli z filmikami i zdjęciami niby śmieszne niby podniecające zależy... np(laska na boisku kopie piłke tyłek ma jak na te czasy przystało zrobiony na jabłuszko... i sb nim "macha")(baba podnosi faceta robiąc mu loda)... Kur*** dostaję jak wiem że on takie i inne ogląda... Jak on twierdzi (przecież mi przysyłaja) wiem ze on tez niekiedy rozsyła takie filmiki czy zdj. oczywiście nie wszystkie są... Kiedyś nie było tego typu komunikatorów i był spokoj... Boli mnie to bo te kobiety sa naprawdę ładne... Czy to jego zachowanie nie oznacza że mnie nie szanuje? Mówię mu że nie chce żeby to oglądał to znowu wychodzi z argumentem że przecież on dostaje te filmy... Jesteśmy razem 4 lata mieszkamy nawet wspólną przyszłość planujemy... Nie wiem czy chce być z facetem który gapi się na inne baby dodam że nawet w centrum handlowym potrafi perfidnie się za jakąś obejrzeć kilka razy bo twierdzi że chyba ją zna... Pomocy czy to faktycznie ze mną jest coś nie tak??

Gość gość
Zerwij z nim bo prędzej czy później cię zdradzi

Gość gość
Twierdzi ze go te kobiety nie ruszaja... A zdradzic nie zdradzi a jesli to wie ze to koniec na amen..