Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

perwersje

Polecane posty

Gość gość

jakie macie perwersje?

Gość gość
Ja mam swojo matke

Gość pussylick40
Dominacja kobiety nad facetem.

Gość gość
Mnie co z matko jak jo zdominowal jeden na sile a ona sieopierala to teraz po czasie bylo cos niesamowitego

Gość gość
scat od kobiety

Gość gość
fisting analny

Gość gość
pissing (kobieta na mnie) masaż prostaty (masuje dziewczyna palcem - masażerów nie lubię) orgasm denial (edging) dziewczyna pobudza mnie do wrzenia ale tuż przed wytryskiem przerywa ta aby wydłużyć rozkosz lód z połykiem - dziewczyna połyka mój wytrysk (zwykle jako zakończenie edgingu). wąchanie majtek mojej dziewczyny - ew. wytrysk na jej majtki - za jej zgodą potem wędrują do prania. lizanie cipki w trakcie gdy popuszcza siusiu facesitting parę jeszcze innych

Gość gość
BBW - niestety trochę mnie ten fetysz przeraża. Nie było tak od początku ale po trzydziestce zaczęły podniecać mnie co raz grubsze kobiety. Kobiety o pełnych kształtach ok. Ale czasami zabieram się na prawdę za bardzo otyłe ze zwałami tłuszczu. One oczywiście na początku myślą, że robię sobie jaja bo nie spodziewają się, ze wysportowany trzydziestolatek chciałby uprawiać seks z górą tłuszczu. Ale gdy przekonają się, że na prawdę do seksu może dojść i nie mam oporów to bywają bardzo chętne i w emocjonalnej sferze bardzo dobre. Natomiast czasami jak popatrzę na niektóre po stosunku to mam odruchy wymiotne bo niektóre są potworami z rozstępami, wiszącym brzuchem i celulitem jak skóra pomarańczy.