Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na wieczorze panieńskim koleżanki dowiedziałam się, że..

Polecane posty

Gość gość

Jak tp na takim wieczorze alkohol lał sie strumieniam i zaczelysmy gadac o seksie. Dziewczyny przyznawaly sie z iloma facetami spaly. 3 to było minimum dopóki nie doszlyśmy do jednej z naszych znajomych, ktora bez cienia zazenowania powiedziala, ze spala tylko ze swoim mezem. A ma ponad 30 lat. Myslalysmy, ze umrzemy ze smiechu :D Ona strzelila focha i poszla do domu.

Gość gość
To straszne.

Gość gość
I dobrze ze poszla co bedzie z d******* siedziec. P*****lnij sie łeb

Gość gość
Ale uprawiala seks tylko z jednym. To co ona ma za porownianie? zalosne.

Gość gość
Żałosne to są jej niby-koleżanki. Idiotki.

Gość gość
Co miała powiedzieć? Że ja kochanek wali na boku? Wersja oficjalna musi być.

Gość gość
Chociaz jedna wartosciowa kobieta w gronie wywlok.

Gość gość
Czyli gdyby w waszym gronie była doświadczona prostytutka to dopiero byłby szacun. Takie doświadczenie.

Gość gość
dno k***a

Gość gość
Swietojebliwe i ich amatorzy się oburzyli.

Gość gość
Mam nadzieję, ze zerwala z wami kontakt.

Gość gość
Ale co - przeżyłyście jakoś czy któraś może jednak nie?

Gość gość
te autorka - my jak gadamy we własnym gronie kumpli - kawalerowie, narzeczeni czy nawet żonkosie to jest jeszcze lepiej - namiary na pewne laski za pieniądze, którą by się przeleciało a którą nie, o której są opinie że ma gacha na boku:) serio gdybyście nas usłyszały o czym gadamy to byście padły

Gość gość
Żadna nowość...

Gość gość
gość dziś te autorka - my jak gadamy we własnym gronie kumpli - kawalerowie, narzeczeni czy nawet żonkosie to jest jeszcze lepiej - namiary na pewne laski za pieniądze, którą by się przeleciało a którą nie, o której są opinie że ma gacha na bokuusmiech.gif serio gdybyście nas usłyszały o czym gadamy to byście padły x fascynujące k******.

Gość gość
a zaliczylyscie po pare striptizerow na tym wieczorze panienskim?to tradycja, jesli tylko sie gapilyscie jak tancza to cnotki niewydymki jestescie, chyba umre ze smiechu

Gość zaczarowanykredek
Powiedz że to dziecinne prowo, a nie że jesteś taka prymitywna.

Gość gość
Nie wiem co w tym śmiesznego moj maz jest moim pierwszym facetem z którym uprawiałam seks a ja jego pierwsza,jakoś nie mam z tym problemu

Gość gość
szmaciska. ale nie martwcie się panowie - wkrótce baby dostaną hidżaby na łby i skończy się puszczalstwo. cywilizacja wyższa (trzymająca baby krótko - czyli rozwojowa) przejmie Europę. upadłą, spedaloną, dżenderacką z takim kurr'wiskami jak te powyżej 🖐️

Gość gość
19:49 Widzialam filmik jak panna młoda robi loda takiemu. Dotarł do faceta i po ślubie :classic_cool: żałosne są te baby podniecajace się wywijajacym fujara bobasem. Jak jakieś niedoj****e się zachowują :classic_cool: więcej nie chce widzieć na żywo.

ja też kiedyś się znalazłam w takim środowisku, babski wieczór z pizza + wino, ale z niższej sfery niż ja. też czułam się jak w innym kraju, ale obyło się bez wyśmiewania czy fochów. polecam Państwu komunikację międzygatunkową.

Gość gość
Dobrze ze wszystkie kobiety jakie znam to albo mężatki albo przeciwniczki małżeństw. Przynajmniej omija mnie ta tandeta. Chyba że do Vegas by ktoras zaprosiła :classic_cool:

Gość gość
Prostaczki i puszczalskie wyśmiały porządną i normalną kobietę dla której liczy się mąż, jego miłość/związek z nim a nie zaliczanie coraz to większej liczby ku...sów. Taka kobieta to skarb w dzisiejszych czasach.Szmaciury i wycieruchy tym teraz są współczesne polki, nie dziwota że nikt mający odrobinę oleju w głowie nie chce się z wami żenić.

Gość gość1123
3 to tak normlanie dla kobiet 25-30 1 to tez roznie mozna odbierac, czy kiedys nie zechce z ciekawosci sprobowac z innym ogolnie z tego co widze, przygladam sie kolezankom, znajomym, to im wiecej partnetow tym wieksza tendencja do zdrady jezeli kobiecie latwo przychodzi seks, nie musi czuc wiezi do faceta z ktorym idzie do lozka, to predzej czy pozniej w dlugim zwiazku doprawi rogi

Gość gość
A na tym wieczorze panienskim nie bylo zadnej singielki dziewicy ?