Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a test negatywny?

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 31 DC. Okres dostawałam max właśnie 30-31 dnia. Brak oznak zbliżającego się okresu. Lekkie cmienie podbrzusza. Dziś zaczęły boleć mnie sutki. Test poranny negatywny. Co myślicie czy warto powtórzyć za dwa dni?

Gość gość
Pewnie że warto powtórzyć o ile niedostaniesz autorko okresu.

Gość gość
juz by ci wyszedł pozytywny nie ma sie co nakrecac

Gość gość
Testy czasem zawodzą więc się nie nakręcam tylko pytam czy może ktoś był w podobnej sytuacji...

Gość gość
Niekoniecznie już by wyszedł pozytywny. U mnie przy cyklach 35 dniowych dopiero po tygodniu od spodziewanej miesiączki test wychodził pozytywny. Miałam tak przy każdej z trzech ciąż które przechodzilam

Gość gość
Zawsze przed okresem miałam ból piersi ból brzucha ból krzyża. Teraz nic tylko jakby łaskotanie w podbrzuszu. I dziś wrażliwe sutki. Wczoraj odruch wymiotny kilka razy na słodycze nie mogę patrzeć mięso również bleee ale ten negatyw mnie przybił mam uczucie spływania czegoś z pochwy ale w toalecie jak idę to czysciutko a w środku bardzo wilgotno i ciasno

Gość gość
Spróbuj ponownie, mojej ciotce test wykrył dopiero 5 tydzień. Robiła 3 w odstępach co tydzień.

Gość gość
Mając odruch wymiotny test pokazał by dwie kreski, więc to raczej nie objaw ciąży

Gość gość
Nie jesteś w ciazy

Gość gość
Więc czym mogą być spowodowane te objawy? U mnie zero stresu itp okresu dość regularne

Gość gość
Wmawiasz sobie objawy :) to może być wszystko, także ciąża, ale na takie objawy, o których piszesz to zbyt wcześnie.

Gość gość
Zbyt wcześnie ? Sądziłam że przy takich cyklach test można wykonać w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki?? Nic sobie nie wmawiam bo starania były kilkanaście miesięcy wcześniej teraz nie mam ochoty nawet myśleć o tym czy się udało czy nie po negatywnych testach ale ten cykl jest inny nigdy nie miałam takich odskokow

Gość gość
Poczekaj jeszcze może później było zagnieżdżenie albo idź na bete

Gość gość
Powtórz test za dwa, trzy dni. Możliwe ,że nie pokazał ciąży bo jeszcze jest zbyt niski poziom hormonu.

Gość gość
Powtórzę we wtorek

Gość gość
Dziewczyny dziś ból sutków i piersi po bochak nadal brak okresu dziś 32 dzień cyklu