Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odczuwacie dzisiejsza zmiane czasu

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Nie

Gość gość
Ja kompletnie nie. Ale tez dlatego, ze po wstaniu z lozka funkcjonuje od razu. Nie to co moj facet. Wstal i byl roz/je/ba/ny jak zaba i po kawie zaczal kntaktowac. Ale on ma tak zawsze dzisiaj niby wyjatkowo. Jedyne co odczulam to dlugi jasny dzien :) a raczej zauwazylam.

Gość gość
Ja sie czujr duzo lepiel,lepiej dzialam,jestem wyspana i pelna energii :-)

Gość gość
jeśli się dziś nie pracuje to nie rozumiem jak ten dzień moze się różnic od wczorajszego:D. jutro to co innego, zadaj to pytanie jutro..:P

Gość gość
Tak.

Gość gość
ja odczuwam bo jest 22.30 a ja nie jestem zmeczona. normalnie byla by 21.30. wiec sila rzeczy zmeczenie odczuje pozniej a co za tym idzie jutro bede nie wyspana.

Gość gość
W tę stronę nie odczuwam, ale jesienna mocno daje mi się we znaki, mam wrażenie, że nagle ucięto mi pół dnia.

Gość gość
W tej całej zmianie czasu, to podoba mi się to, że jest jasno, i to znacznie dłużej. A jeśli jest do tego piękna, słoneczna pogoda, to już w ogóle super. A co do minusów, to zapomniałam wyregulować wszystkie zegary w swoim domu; tylko dekoder telewizyjny sam to zrobił. Obudziłam się o siódmej (starego czasu), patrzę nieprzytomnym okiem na dekoder, a tam ósma. Jeśli ktoś chodzi późno spać, to może to odczuć, ale najgorzej będzie wprawić się osobom, które wstają bardzo wcześnie do pracy... No, ale to kwestia kilku dni, zanim organizm wejdzie na właściwe tory i będzie reagował normalnie. Ja dzisiaj wstałam z kołowrotkiem w głowie, hahahaha. Ale to moja wina, bo mogłam już wczoraj, przed snem, przestawić te zegary. Nigdy nie budzę się specjalnie w nocy, by je zmienić, no, a wczoraj, to już zaniedbałam ten temat w ogóle. Tuż po przebudzeniu wzięłam się za przesunięcie tych wszystkich wskazówek i teraz już jest w porządku. Najważniejsze, że teraz dzień będzie dłuższy. Oby tylko pogoda dopisała, to będzie wspaniale.

Gość gość
Ja czuję się lepiej, nawet chciało mi sie iść pracować (nie musiałem)