Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel98

Czy 18lat różnicy w związku to dużo ?

Polecane posty

Gość Angel98

Mam 20lat, przez ostatnie 7 miesięcy spędzam bardzo dużo czasu z przyjacielem rodziców.. on ma 38lat (kawaler, brak dzieci) z wyglądu i z charakteru sprawia 26/27 latka. Uwielbiam z nim przebywać, przy nim naprawdę jestem sobą i on przy mnie również. Mamy podobne charaktery i lubimy te same rzeczy (nasz największy punkt zbzikowania to motory i podróże) Ale teraz do sedna sprawy.. Przez ostatni czas coraz częściej o nim myślę i co najlepsze z wzajemnością. Ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i powiedział mi że zaczyna coś do mnie czuć ale obawia się tej różnicy wieku, bo „jak to będzie w przyszłości ty energiczna 40-latka a ja prawie 60-letni nudziarz”. A ja szczerze mówiąc z jednej strony chciałabym spróbować ale z drugiej też obawiam się tej różnicy wieku.. A sprawa zaczyna się powiększać bo ostatnio się jeszcze bardziej do siebie zbliżyliśmy.. A co do akceptacji ze strony rodziny, nie muszę się o nic martwić bo go bardzo lubią i nie mieli by nic przeciwko . Proszę o pomoc... ;(

Gość gość
18 lat to prawie pokolenie. 38 letni mezczyzna raczej szuka dojrzalej i powzanej kobiety , a ty jestes jeszcze mlodziutka i nie obrazajac ciebie bo moze jestes madra, itelogentna itd ale mysle , ze do powaznej kobiety brakujecilat, doswiadczen, i madrosci zyciowej. Mysle, ze on mentalnie nie jest dojrzaly skoro bierze sie za az tak mlodziutka dziewczyne, no chyba,ze tylko to seksu to rozumiem. Jak sama napisalas , ze ma charakter 27 latka wiec nie dojrzal do swojego wieku. Ale to tylko moje zdanie.

Cóż, sporo... Chłopina musiałby się poświęcić systematycznemu treningowi, by jego ciało pasowało do Ciebie póki będziesz w wieku tzw j***lnym. Może mu się nie chce?

Gość gość
Jak wszyscy starsi szukają starszej kobiety to po co piszą do mnie tacy ok 40? Na portalu randkowym mam wyraźnie zaznaczone że przygody jednorazowe to nie ze mną? Mam 23lata.

Gość gość
Teraz rodzice go lubią bo to przyjaciel domu ale co będzie gdy się dowiedzą że puka ich córkę :o

Gość gość
Gosc 23.04 Pisza mysla ,,Co mi szkodzi" ,,Jak mnie zobaczy to moze sie zgodzi" albo trzecia wersja to taka ze jak kobieta mowi nie to znaczy, ze tak. Sa tacy,ktorzy mysla,ze naprawde tak jest

Gość gość
A może opcja że szukają młodszej żony po prostu? :o

Gość gość
23:10 z tym że nie to znaczy tak, chodzi o to że jak facete chce was przelecieć to mimo tego że chcecie, powiecie że nie, bo puszczalska itp..

Gość gość
Powiem ci że dużo o tym myślałem i czytałem, bo od roku jestem szczęśliwy z 20 latka a ja 30, i wyższe różnice już odradzam. Przychodzi szara codzienność i wychodzą różnice, zazdrości z jego strony, też się tego obawiam, ale dziewczyna raczej z tych wiernych