Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od zdrady żony nie potrafię chcieć poznać kobiety

Polecane posty

Gość gość

Cztery miesiace temu zdradziła mnie żona. Zostałem sam. Straciłem rodzinę, po prostu nie miałem sił walczyć, bo zniszczyła mnie psychicznie. Odczuwam niesamowita pustkę, bo nadal ja kocham i biorę pod uwagę, że to się nie skończy. Próbowałem z kimś porozmawiać w necie, ale nie potrafię. Gdy temat schodzi na sprawy intymne czuję się z tym niekomfortowo. Żona z kimś innym, a ja czuję jakbym tym, że rozmowa Schodzi na sex ja krzywdziła. Bardzo mi brak bliskości, ale nie potrafiłbym być z kimś innym.

Gość gość
Fajna żonka?

Gość gość
No i

Gość gość
Ona jak sie bzyka z innym to o tobie nie mysli ze cie krzywdzi

Gość gość
Ja od czasu zakochania bez wzajemnosci. Ale nie wiem, czy zmadrzalem, czy zglupialem. Zagaduj***ardzo rzadko do kobiet.

Gość gość
Wiem, że ma mnie gdzieś i dla niej nie istnieje. Po prostu jak patrzę na inne kobiety to żadna nie wytrzymuje z nia porównania. Bardzo za nia tęsknie. Wiem, że nie mógłbym z nia być, ale samotność po 14 latach małżeństwa wykańcza.

Gość gość
Bardzo Ci współczuje. Tylko czas Ci pomoże. Ale uwierz że ten ból minie. Tylko musi upłynąć trochę czasu. Są na świecie fajne babki. I takiej Ci życzę:*

Gość gość
09.19 ma rację! Życzę oby prędko Ci przeszło!

Gość gość
Jestem kobietą, która została zdradzona i wiem jak się czujesz. Jednak ja nadal jestem z tym partnerem, ale ten związek niszczy mnie od środka. Ciągle go podejrzewam, sprawdzam, kontroluje. I ciągły strach żeby mnie nie zdradził znowu. Może i lepiej, że zdecydowałeś się na rozstanie, bo życie w związku po takim doswiadczeniu też jest ciężkie.

Gość gość
może go zostaw, bo takie zycie jest wyniszczające.

Gość gość
09:44witaj w klubie ja też tak mam. Niszczy mnie to od środka a i tak w tym siedze. To skomplikowane. Nie wiem ile tak wytrzymam. Naprawde lepiej się rozejść po takim czymś tylko nie zawsze to takie proste. Sytuacja sytuacji nie równa.

Gość gość
A może by tak skorzystać z porady psychologa? Przecież to lekarz od duszy.