Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nana87

Jak szybko można zajść w ciążę po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Cześć, biorę tabletki Kontracept i się zastanawiam, jak szybko będę mogła zajść w ciążę po odstawieniu? Może już ktoś tutaj ma doświadczenie z tymi tabletkami? PS. przyjmuje mniej niż pół roku

Gość gość
Odrazu po odstawieniu

Gość gość
Zaraz po odstawieniu... Moja siostra ostatnio odstawiła tabletki vines, bo chciała ze swoim mężem się starać o dziecko... i zaraz zaszła w ciążę :) Dzidziuś zdrowo się rozwija, więc na plus :)

Gość gość
Tylko prezerwatywy nie szkodzą reszta to trucizna! !! A przy każdym badaniu i zabiegu ginekologicznym cipki powinna być osoba bliska bo tak może skończyć się badanie czy zabieg .....Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! .. Również przy porodzie powinien wspierać ojciec dziecka! !!!

Gość gość
S********j p******a babo! !!

Gość gość
Ja zaszłam jeszcze w tym samym cyklu co odstawiłam także powodzenia :)

Gość gość
Odstawiłam tabletki 3 miesiące temu i jak narazie nie udało nam się....

Gość Cleo1976
Jest to sprawa indywidualna.U niektórych kobiet płodność powraca natychmiast po odstawieniu, u innych nie.Producenci niektórych pigułek podają 3 miesiące jako okres powrotu cyklu do normy.Specjaliści od metod naturalnych mówią nawet o 6 miesiącach.