Nana87 0 Napisano Marzec 26, 2018 Cześć, biorę tabletki Kontracept i się zastanawiam, jak szybko będę mogła zajść w ciążę po odstawieniu? Może już ktoś tutaj ma doświadczenie z tymi tabletkami? PS. przyjmuje mniej niż pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 Odrazu po odstawieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2018 Zaraz po odstawieniu... Moja siostra ostatnio odstawiła tabletki vines, bo chciała ze swoim mężem się starać o dziecko... i zaraz zaszła w ciążę :) Dzidziuś zdrowo się rozwija, więc na plus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2018 Tylko prezerwatywy nie szkodzą reszta to trucizna! !! A przy każdym badaniu i zabiegu ginekologicznym cipki powinna być osoba bliska bo tak może skończyć się badanie czy zabieg .....Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem! .. Również przy porodzie powinien wspierać ojciec dziecka! !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2018 S********j p******a babo! !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Ja zaszłam jeszcze w tym samym cyklu co odstawiłam także powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Odstawiłam tabletki 3 miesiące temu i jak narazie nie udało nam się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Marzec 31, 2018 Jest to sprawa indywidualna.U niektórych kobiet płodność powraca natychmiast po odstawieniu, u innych nie.Producenci niektórych pigułek podają 3 miesiące jako okres powrotu cyklu do normy.Specjaliści od metod naturalnych mówią nawet o 6 miesiącach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach