Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie przestancie w kółko

Polecane posty

Gość gość

Mówić że urada i figura jest najważniejsza. Jesteś atrakcyjną kobietą ale mam dość. Chciałabym się cieszyć normalnym życiem. Stać mnie na prawie wszystko, nie muszę żyć skromnie. Lubię dobrze zjeść, podróżować, chodzić po górach. Czasem mam dużą potrzebę spotkać się z Bogiem czasem nie mam ochoty iść do kościoła to nie idę. Normalnie żyć bez skrajności wtedy jestem szczęśliwa. Niestety w kółko tylko słyszę tego nie jedz bo to niezdrowe, musisz ładnie wyglądać idt

Gość gość
Czy ja moge dla ciebie gotować obiady ?

Gość gość
Nie możesz s********j. RYJU wstrętny.

Gość gość
Ależ proszę pana ja potrafię gotować. Kiedy nie jestem w domu jadam na mieście. Chociaż przydałby się ktoś do ogrodu i sprzątania domu czasem :) ugotować od czasu do czasu też

Gość gość
Po prostu nie znoszę sztucznosci i tego perfekcjonalizmu na siłę i ponad siłę

Gość gość
Nie przeklinać mi tutaj! Bo tego nie robię chyba że już w ostateczności. Nigdy jednak w takiej sytuacji, kiedy ktoś grzecznie pyta lub odpowiada!

Gość gość
Widzę że co niektórzy mocno są sfrustrowana życiem stąd te wulgaryzmy. Wyluzuj czlowieku!

Gość gość
Bluzgi to przecież agresja. te osoby są agresywne na co dzień, otoczenie ma ich dość to przeniosły się do neta...

Gość gość
I właśnie taki człowiek nigdy nie będzie szczęśliwy wiecznie mu coś przeszkadza.

Gość gość
Dokładnie :) Męczą się ze sobą, tylko szkoda że wylewają swoją agresję na innych. Wracając do tematu, autorka ma odwagę byc sobą, cieszyć się swoim szczęściem, i innych to boli. Otoczenie chce ja wrzucić w formę, bo chcą by czuła się tak sama zdominowana przez konwenanse jak oni

Gość gość
Jak cudownie spotkać takich ludzi normalnych, otwartych, ciepłych. Porozmawiać bez nadecia, pychy.

Gość gość
Do czego zmierza ten świat. Życie jest zbyt krótkie by wciąż stawiać sobie i innym wymagania.