Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wędkarstwo może być babskie?

Polecane posty

Gość gość

Tak sie zastanawiam, bo mój mąż co raz wyjeżdża z kumplami na "weekendy" całe i oczywiscie twierdzi, ze to nie jest sport dla kobiet, bo sie ubrudzę, bo robaki, bo na morzu zimno etc a ja jestem ciekawa, czy to taka prawda, czy zwyczajnie nie chce mu sie mnie zabierac i szuka sobie wymowek, ktore mają swiadczyc o trosce o moje zdrowie itd?

Gość gość
raczej wymówki zacznij sama łowic ryby

Gość gość
Moze byc moja droga ja z mezem bardzo czesto jezdze nad bałtyk na morkie polowy, polowe czasu rzeczywiscie z nim spedzam, ale reszta czasu łowię sama, czasem przy pomocy szypra :) zorganizuj sie sama! :)

Gość gość
zaproponowałam mu wspólny wypad, ogarnęłam takie pokoje i w ogóle cały wyjazd do Cpt Morgana, gadałam z szyprem - tak on sie nazywa tak? Swój człowiek, wyjaśnił wszystko co trzeba było. Zgodził się na wszystko, ciekawe czy to przetrwamy :D

Oczywiście, że może! Wędkarstwo to mój ulubiony sport, którego jeszcze długo nie zamienię na inny. Moją ulubioną metodą łowienia jest spinning, do której używać można np. wędki Mikado. Tutaj macie link http://pleciona.pl/pl/c/Wedki-Mikado/683 , jeśli jesteście ciekawi, jak takie wędki się prezentują.