Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę mieć dzieci jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość gość

Robiliśmy badania i wyszło, że jest ze mną duży problem.. nie udała się też żadna metoda zapłodnienia.. :( jestem taka smutna i zarazem wściekła na to wszystko.. zła na cały świat :( jak mam sobie z tym poradzić? Mąż mnie pociesza i mówi że bez dzieci też będziemy szczęśliwi ale ja nie umiem się z tym pogodzić :( proszę o rady jak pozbyć się tej złości i tego żalu??? Dodam, że psycholog odpada bo nie lubię i nie umiem zwierzać się obcym osobom..

Gość gość
Możesz adoptować. Jest bardzo dużo dzieci w domach dziecka. Możesz też być rodzicem zastępczym. Możesz pracować z dziećmi.

Gość gość
Możesz spojrzeć na świat inaczej i nie musieć załamywać się z tego powodu.

Gość poli35
chętnie bym się z tobą zamieniła bo ja chciałabym być bezpłodna

Gość gość
adoptować albo pozwolić odejść mężowi do kobiety z którą będzie mógł mieć dzieci

Gość gość
zamień się ze mną! po co Ci dzieci? po jaką cholerę :O

Gość gość
Proponuje "pozyczyc" sobie na weekend jakiegos roczniaka i dwulatka i zobaczyc, jaki to miod. Spojrzysz na swoje zycie od razu inaczej:)

Gość gość
ile masz lat ?

Gość gość
Dziecko to game over. Ciesz się życiem póki możesz, nie myśl o dzieciach. Dzieci to multum obowiązków i koniec, albo mocne ograniczenie życia towarzyskiego. Krótko mówiąc życie zamienia się w praca , sprzątanie, opieka nad dzieckiem i spać.

Gość gość
Mam 32 lata. Mąż nie chcę odejść.. od początku mi mówi, że nie musimy mieć dzieci.. boję się, że nigdy nie będę szczęśliwa z tego powodu, że nie będziemy mieć dzieci :(

Gość gość
Adopcja wchodzi w grę dopiero po 5-6 latach małżeństwa wg prawa polskiego. Jesteśmy pół roku po ślubie. Za parę lat pomyślimy najwyższej o adopcji dziecka

Gość gość
Adoptujcie albo stworzcie rodzine zastepcza. Znam osobiscie przypadki zajscia w ciaze i pomyslnego rozwiazania u kobiet w sytuacji podobnej do Twojej, kobiet ktore w koncu "odpuscily" sobie posiadanie dzieci. Glowa do gory.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy ;*