Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzątanie po remoncie ile zaplacę ?

Polecane posty

Gość gość

DDziewczyny ile mogę zapłacic kobiecie za sprzatanie mieszkania 45 m2 , dwa pokoje , kuchnia , łazienka , klatka schodowa , balkon . Mieszkanie było remontowane i po nim trzeba posprzatac razem z oknami . Jaki to moze byc koszt ?

Gość gość
200zł

Gość gość
Zależy jak brudne i ile okien. Średnio za 1 okno 50zl więc sobie przemnoz. Myślę że z 500zl. Ja kiedyś sprzatalam po malowaniu, były 3 okna i babka zapłacił a mi 600zl

Gość gość
Zależy jakie miasto. Ja za okno płacę 20zł. Możesz się z kobieta dogadać że albo płacisz całościowo za wszystko albo okna tyle i tyle i za godzinę sprzątania tyle i tyle.

Gość gość
Bardzo ciężko znależć kogoś do sprzątania,ale jak już mam,to płacę 15 zł/godzina bez okien i zwracam za dojazd.Tylko to jest bieżące sprzątanie-po remoncie może być więcej pracy.

Gość gość
Po remoncie to jest porzadna robota... Co tu porownywac do normalnego sprzatania...

Gość gość
Jeśli ze skrobaniem farby, to 500 jak nic.

Gość gość
Ja za wysprzątanie mieszkania 60 M po remoncie zapłaciłam 600 plus 50 zł córce tej Pani (przyszła z nastolatka która jej pomagała).Zwrocilam za bilety w jedna stronę a mąż w druga je odwiózł.Myly okna.

Gość gość
50 zł za okno. Śmieszne.Sprzątaczki byłyby bogate. Ja biorę panią, która jest salową za 1600 miesięcznie czyli pracuje za ok 10 zł miesięcznie. Moje mieszkanie sprząta 5h, to dużo jak na ciągłą pracę bez obijania się. Daję jej za to 200 zł to i tak 4 razy więcej niż w robocie...

Gość gość
co kuźwa ręce ci do d**y przyrosły, że nie umiesz posprzątać, a te pieniądze dałabyś na leczenie chorych, bo pisowce rozdali wszystko dla młodych zdrowych jak byk rodziców na 500+ i nie mają już na leczenie chorych dzieci

Gość gość
Tu autorka Zaplaciłam 500 zł , ale kobieta dokładnie sprzątała i bardzo sie starała . Sprzątała prawie cały dzień , ale efekt jest niesamowity . Myśle , że od czasu do czasu będę ją częsciej zatrudniala . Buraczku nie ręce mi przyrosły ... tylko jestem w 9 mcu ciąży ! gamoniu jeden :)

Gość gość
19:23, ale może jej się nie chce sprzątać? Sama daj pieniądze na chorych, a od cudzych portfeli WARA.

Gość lucyna99
Takie sprzątanie po remoncie nie należy do łatwego i wynajmując profesjonalną firmę najpierw polecam przeczytać ten blog https://eclear.pl/blog/sprzatanie-mieszkan-w-warszawie-realia/ Jest bardzo ciekawy , zawiera wiele przydatnych informacji. Można dużo się nauczyć oraz jest pomocny przy wyborze odpowiedniej firmy sprzątającej.Zachęcam do przeczytania naprawdę warto.