Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

elodie details stockholm stroller

Polecane posty

Gość gość

Polecacie czy tez nie? ładnie wygląda ale słyszałam, ze u niektorych osob po krotkim czasie zaczal skrzypiec. Dodatkowo po zlozeniu kółka brudzą daszek. Kółka z przodu pojedyncze czy podwojne?

Gość gość
Nikt nie ma takiego wozka?

Gość gość
Wg mnie nie wygląda ładnie, tylko jak badziewne spacerówki z lat 90tych, no może tapicerka ładniejsza.

Gość gość
Ja mam. Uzytkuje od tygodnia. Uwazam, ze jest bardzo ladny. Mi sie podoba w kazdym razie, ale wiadomo gusta są rożne. Nie skladalam jeszcze bo nie mialam potrzeby, ale juz wiem ze beda kola brudzic budke silą rzeczy, bo sklada sie ten wozek wzdloz. Zamierzam zakrywac je zwykla jednorazowka. Wozek prowadzi mi sie bardzo dobrze, lekko, jest zwrotny. Z przodu mam dwa kolka, starszy model. Kolka troche terkoczą na kostce (na gladkiej powierzchni jest ok) mi to nie przeszkadza osobiscie. Siedzisko duze, budka duza. Synkowi jest wygodnie bo siedzi rozwalony jak krol i oglada swiat :) poki co nic nie skrzypi itp. Ale to poczatek. A w jego designie najbardziej podoba mi sie wlasnie to, ze jest taki prosty, klasyczny jak zwykla spacerowka, a jednak wyroznia sie. A, i nie licz na zbyt wiele recenzji tutaj. Ja jakies 1,5 tyg temu juz zalozylam temat o tym wozku i nikt mi go nie zrecenzowal. Kafeterianki nie znaja tego wozka.

Gość gość
18:44 to jaki wozek wg Ciebie jest ładny? Pochwal sie to ocenimy