Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama i babcia dogadują mi w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Powiedzcie proszę jak reagować na głupie docinki. Jestem w 4 miesiącu ciazy mieszkam z ojcem dziecka, wszystko układa sie dobrze. Moja mama jest wniebowzięta ta ciaza jest dobra i troskliwa , babcia gotuje obiadki itp ale rzecz w tym, że ja nigdy nie prosiłam ich o żadne pożyczki pieniędzy ani nic z tych rzeczy, a one narzucają mi kolejne badania zrób to zadaj sie jeszxze na to zmień lekarza kiedy ja jestem bardzo zadowolona z mojego ginekologa i przychodni do której chodzę, kiedy mowie że nie będe robić żadnych badań i super mogą wydziwianych USG to rzucają aluzje, że pewnie nie mam pieniedxy bo mój partner mi nie daje. To bzdura nie wiem dlaczego u nich takie zdanie, Ale każą moja odmowa kończy sie głupia gadka że dadzą mi pieniądze jak nie mam i to jest dla mnie krępujące co wy byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
To z troski i zazdrosci, ze ich mała dziewczynka teraz ma kogoś innego, a nie je :P Też tak mam. Nie wymyśliłam nic mądrzejszego niż uspokajać, ze wszystko jest pod kontrolą.

Gość gość
Co zmieni jakies badanie usg. Czestsze wizyty u lekarza lub badania usg itp. nie sprawia, ze bedziesz zdrowsza albo, ze ciaza przebiegnie inaczej. To bym im powiedziala