Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej drastyczna zmiana w wyglądzie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - ale ci przysługę były zrobił :D gość dziś - jak to się stało?

Gość gość
00:34 chłopięce fryzurki na kobietach to moja słabość. Kiedyś też chciałam mieć ale do mnie niestety to nie pasuje

Gość gość
U mnie operacja nosa ..no i przejscie z czarnych wlosow na blond

Gość gość
Powiększenie sobie ust ;) Tzn. moze sama zmiana nie byla drastyczna bo wygladaly naturalnie bo byly lekko powiekszone, ale dla mnie to byla duza zmiana, ktora wymagala pewnej odwagi, wiekszej niz np. farbowanie wlosow

Gość gość
czy usta nie zwracają z czasem do poprzedniego rozmiaru?

Gość gość
A u mnie korekta uszu. Jeszcze za wcześnie aby mówić o ostatecznych efektach, ale mam wielką nadzieję, że to jak teraz wyglądają będzie już na stałe. Póki co nosze rozpuszczone włosy (jak przez ostatnie 10 lat), ale planuję to zmienić :) już myślę o tych kokach i warkoczach, i upięciach... Ach, rozmarzylam się :) I tak, to prawda, że największym przełomem jest podjęcie tego ryzyka i odważenie się na tak duża zmianę. Myślę, że to zmienia nie tylko wygląd, ale też dużo w głowie :) a to najważniejsze.

Gość gość
Usta kwasem to wiecie nie jest tak duza ingerencja jak operacja plastyczna...wiec.nie.wiem dlaczego niekotre tak to hejtuja ...a po.drugie kwas jest tylko na kilka miesiacy. A efekty operacji plastycznej na cale.zycie i nie da sie tego cofnac.

Gość gość
Mnie właśnie powiększanie ust nie kręci dlatego, że nie jest na stałe. Tak już jakoś mam, ze wolę trwałe zabiegi więc np. tatuaż czy operacja plastyczna (w przyszłości) to chętnie, ale już botoks, powiększane usta czy piersi nie bardzo.

Gość gość
Może nie drastyczna, ale na pewno duża, to przejście z czarnych włosów do blondu. Może się to wydawać wręcz niemożliwe, ale w In harmony dokonali tego niemożliwego ;) trochę to trwało, ale mam piękny blond i włosy nie są wcale zniszczone, dbam o nie teraz.

Gość gość
Schudniecie 40 kg. Twarz i ciało nie d poznania. Proces chudnięcia i ćwiczeń trwal 3 lat dlatego nie mam wiszącej skory.

Gość gość
Zdarzało mi się radykalnie zmienić kolor włosów, np na jaskrawą czerwień, czy obciąć włosy na zero. Ale w sumie nie uważam tego za drastyczną zmianę. Byłam wtedy dzieciakiem. Może teraz jakbym tak przyszła do pracy, to byłby szok, ale w młodości to luzik. Poza tym operacja plastyczna, ale to też nie jest żadna drastyczna zmiana w sensie efektu, bardziej już w sensie związanego z tym wysiłku- operacja, rekonwalescencja, kasa

Gość Adrianna

Mało kiedy chodziłam do fryzjera z farbowanie włosów ale dopiero nie dawno sie przemogłam tylko dlatego , że trafiłam na bardzo fajną fryzjerke Pania Ania Pióro hairdresser. Zrobiła mi tak ładny kolor włosów , odmłodził mnie i teraz wyglądam super. Jest warta polecenia.

Gość hhhhhhhhhhhj
Dnia 6.08.2018 o 16:18, Gość gość napisał:

Może nie drastyczna, ale na pewno duża, to przejście z czarnych włosów do blondu. Może się to wydawać wręcz niemożliwe, ale w In harmony dokonali tego niemożliwego 😉 trochę to trwało, ale mam piękny blond i włosy nie są wcale zniszczone, dbam o nie teraz.

Oooo. U mnie też taka zmiana nastąpiła, tyle że ja miałam ciemny brąz. Farbowałam pół życia na ten kolor a potem mi się odmieniło, że może blond? TYlko  że przejście z ciemnego na jasne to nie jest proste, też byłam w In Harmony, polecało mi kilka osób ten salon i się nie zawiodłam:) włosy ładne i kolor super. 

Gość Beata

Podpatrzyłam u jednej z gwiazd, że z blondu przeszła na ciemny brąz i wyszło jej to na dobre, więc był to dla mnie impuls, żeby samemu zdobyć się na taki szalony krok. wybralam cameleo omega 4.4 i nie zawiodłam się, kolor wygląda świetnie i znajomi mówią, że wyglądam młodziej o co najmniej 20 lat, więc niby tylko zmiana koloru, ale zmieniło mnie to ogromnie

Gość klaudia33

In Harmony to miejsce, gdzie wreszcie się nie boję o włosy 😉 szczególnie jeśli chodzi o farbowanie. Koloryzuję u nich na blond z naturalnego ciemnego brązu i wychodzi super chłodny kolor. Znają się na tym co robią 😉 

Gość Gość

Nie dość że sam się ukrywa to jescze ukrywa posty ode mnie. No teraz to na pewno cię zatluke 

Gość Wioletta

Ja z blondu zrobiłam się na rudzielca i to tak naprawdę mega (użyłam cameleo omega - ten najintensywniejszy rudy), znajomi mówią, że dodało mi to charakteru i zmiana jak najbardziej na plus

Gość srgdhg

U mnie też zmiana na blond była najbardziej drastyczna. Ale na plus, bo wyglądam młodziej i jestem blondynką już parę lat. Ktoś wyżej oisał o salonie In Harnony, też polecam:)

Gość Okularnica55

Z ciemnego brązu przefarbowałam sie na blond w salonie Magia Blondu, ale powiem szczerze, że warto było. Poza tym udzielono mi tutaj fachowej porady;)

Gość adele

To ja z ciemnej czekolady zeszłam na blond na jednej wizycie. To był szok, ale zmiana pozytywna jak najbardziej :) Też zresztą robiłam u pani danusi w Magii Blondu :)