Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd to 99,99% wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

wygląd jest ponad wszystkim, kiedyś myślałem że to jakieś 80% ale dziś wiem że 99,99%. I nie jestem gościem "od modeli". Możliwie obiektywnie stwierdzam że mam wygląd powiedzmy 6/10. Nie mogę się opędzić od dziewczyn 4/10 których nikt nie chce, a gdyby te dziewczyny miały chociaż trzy gwiazdki więcej to jestem więcej niż pewny że nawet by im się nie chciało na mnie splunąć i skichać bo mierzyłyby w faceta co najmniej 8/10. I tak to jest - żadna ładna do końca Wszechświata mnie nie zechce a brzydkie chcą mnie tylko dlatego że nikt inny ich nie chce. Golden Quote :/

Gość gość
Aha, uprzedzam jojczenie paniuś że "jak jesteś 6/10 to się powinieneś zadowolić 4/10". Nie o to chodzi. Clou mojego wpisu jest takie że ja nie mam nic przeciwko dziewczynom 4/10 gdyby mnie szanowały tzn. biorę go bo jest interesujący, a ja wiem że one na mnie lecą tylko dlatego że nikt inny ich nie chce i ja jestem taki "z braku laku", "lepsze to niż nic".

Gość gość
Możesz się uważać za 6/10 a możesz być ogólnie poniżej tej skali, tylko może ci się wydawać, że jesteś 6/10

Gość gość
A ja jestem singlem i nie szukam żadnej dziewczyny. Zaś mój wygląd... trudno ocenić. 5/10 ? A niech będzie że 10/10 :)

Gość gość
nie znasz mnie, nie widziałaś, więc nie oceniaj "może być poniżej 6/10" a dlaczego nie powyżej? Żeby tylko dowalić? Zakompleksione dziewczę dla której tylko model nadaje się do oglądania. Przecież napisałem że "możliwie obiektywnie" uważam się za 6/20.

Gość gość
6/10 oczywiście, nie 6/20.

Gość gość
tez jestem przecietnym 30 latkiem a startuja czasem do mnie niezmieskie paszczury takie jakies 50 latki i inne dzieciate maszkary i sam sie zastanawiam skad im sie to bierze. I to naprawde widze ze to sie slini na moj widok i jeszcze potrafi przyjsc ze mam drinka postawic :D Jeszcze zrozumialbym jakby takie cos sie dosiadlo i postawilo piwo chociaz ale nie portfel wypchany i mi sugeruje ze to kobietom sie stawia :D Bezczelnosc kobiet dzisiaj przechodzi wszelkie granice.

Gość gość
nie napisałem że mam 30 lat ale akurat tak jest :) coś koło tego. Masz to samo co ja. Takie do modela nie podejdą bo model ich oleje, więc podchodzą do Ciebie. Z kolei ładne oleją takich jak ja i ty, więc startują tylko do modeli. Obieg zamknięty.

Gość Olga 19
Zawyżyłeś te proporcje moim zdaniem i to dość drastycznie.