Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa1995

Skarbowka ulga na dziecko byly facet

Polecane posty

Gość Anonimowa1995

Hej . pisze do Was może któraś z Was mi pomoze . Sprawa wyglada tak . Mam 13 miesieczne dziecko . z ojcem dziecka rozstalam w listopadzie . 28 pazdziernika widzial dziecko poraz ostatni i do dzisiaj go nie widzial nie interesował sie nim itd dopiero teraz jak chcial uzyskac Pesel dziecka którego ode mnie nie dostał . Wysmial mi sie w pysk ze rozliczyl sie w Picie z dziekca i ze ma prawo bo płaci mi alimenty. Sprawa wyglada tak ze dziekco mieszka ze mna, z nim żadnego kontaktu nie ma i na dodatek ma Moje nazwisko. Slubu nie mialam i ojciec dziecka jeszcze nie ma ograniczonych praw ale w Skarbowce mi powiedzieli zebym w takim przypadku napisała OŚWIADCZENIE do Urzedu Skarbowego w którym on sie rozlicza i opisała całą tą sytuacje bo teoretyczne fakt - nie ma prawa wykorzystywać dziecka i brac za niego pieniadze . Mi osobiscie nie chodzi o te pieniądze - niech sie nimi udlawi . chodzi mi tylko o ta sprawiedliwość i teraz moje pytanie brzmi - jak mam napisać takie oswiadczenie ?? Czy ktos z Was spotkal sie z taka sytuacja ??

Gość gość
Ojj nie wiem :(