Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebne skierowanie?

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli jestem po planowanym terminie porodu, muszę mieć skierowanie do szpitala na oddział polozniczy? Czy mogę się po prostu zgłosić i mnie przyjmą?

Gość gość
Nie potrzebujesz skierowania. Kiedy ostatnio bylas u lekarza? Powinnas chodzic na ktg, ktos powinien Zcie zbadac jesli nic die nie dzieje to chyba tydzien mozesz siedziec w domu a pozniej sie trzeba zglosic do szpitala

Gość gość
U lekarza byłam w poprzedni czwartek. Pani dr wyjechała za granicę na dwa tygodnie. Jutro mam ktg, czy konieczna jest wizyta u ginekologa czy wystarczy już zgłoszenie się do szpitala? Ruchy dziecka są w normie, nic się nie dzieje ani złego ani zapowiadajacego poród.

Gość gość
Wystarczy jak pójdziesz na ktg do szpitala, nie wiem jak u Ciebie ale u nas jak idziesz na ktg to rejestrujesz się na izbie przyjęć i lekarz najpierw bada i robi USG każdej dziewczynie, potem ktg jak jest wszystko ok to do domu jeśli jednak jest już np 4-5 dni po terminie to u nas już zostaje się w szpitalu. Mnie zostawili dokładnie w dniu terminu ale miałam plamienia i wieczorem zaczęłam rodzić całe 35 minut:-)