Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawiła mnie

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich chcialbym prosic o rade gdyz moja dziewczyna z ktora byłem ponad rok czasu pewego dnia oznajmiła mi telefonicznie ze juz mnie nie kocha ze nie chce byc juz ze mna poniewaz nie widzi w nas przyszłosci gdyz mamy rozne charaktery i do siebie nie pasujemy..nalegalem zeby sie ze mna zobaczyła wytlumaczyla mi to w cztery oczy ..nie chciala .ze i tak decyzji nie zmieni ...powiedziala tylko zebym dał jej spokoj ..nie wiem co tak naprawde sie stało bo mieszkamy daleko od siebie ..a nie mam z nia zadnego kontaktu bo zablokowala mnie wszedzie gdzie sie tylko da ..wczesniej napisała mi ze rozumie moj ból ale nie mamy sobie nic wiecej do powiedzenia ..i ze jak dalej bedzie mi odpisywacto ja nigdy o niej nie zapomne..gdy zapytalem jej czy ma innego powiedziala ze nie ma.. bardzo ja kocham i nigdy o niej nie zapomne i chcialbym sie chociaz dowiedziec co tak naprawde sie stało ..zeby mi spojrzała w oczy ..najgorsza prawda lepsza niz klamstwo ..co powiniem zrobic w tej sytuacji ?bije sie z myslami ..nie moge jesc spac jestem wrakiem czlowieka ...

Gość BzzL
Mysle ze mowiła prawde. Poprostu zakonczyla ten zwiazek i tyle. Wiadomo ze troche kiepsko ze przez telefon ale mysle ze nie chciala Ci tego powiedziec w cztery oczy z egoistycznego powodu. Wiedziala ze bedziesz ja przekonywal, pytal, itp itd i chciala sobie tego oszczedzic. Wiedziala ze ja bardzo kochasz, nie odpuscisz i bedziesz namolny. Poblokowala Cie. Całkowite urwanie kontaktu to dla Ciebie najlepsze rozwiazanie. Miała racje, szybciej o niej zapomnisz.