Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec nie mógł odwiedzić córki w szpitalu która leży na jednej sali z muzułmank

Polecane posty

Gość gość

Posiadanie chorego dziecka jest jedną z najgorszych rzeczy, jakie mogą się przydarzyć w życiu. Ojciec 23-latki chorej na stwardnienie rozsianie nie może przebywać w jednej sali szpitalnej z córką, ale nie z powodów medycznych, tylko z powodu przekonań religijnych innej pacjentki. o Otóż wizyty nie podobają się muzułmance, która dzieli pokój z chorą. Muzułmanka nie życzy sobie wizyt obcych mężczyzn. o ojciec chorej 23-latki nie mógł wejść do sali i trzymać córki za rękę, pozostało mu czekać w korytarzu. Gdy rodzina chorej próbowała protestować, zostali wyproszeni ze szpitala przez ochronę. o „Byliśmy zszokowani, że radykalizm, w tym przypadku radykalizm religijny, decyduje, jak mamy zachowywać się. Ta kobieta zadecydowała, że nie mogę zobaczyć mojej córki. Każda forma radykalizmu powinna być zwalczana” – wyjaśnił zdenerwowany ojciec w rozmowie z dziennikarzami. o Ojciec chorej złożył oficjalną skargę. Dzień po incydencie władze placówki przeprosiły za niefortunne zdarzenie i obiecały dokładniej zbadać całą sytuację.

Gość gość
I znowu ponosi cie chora wyobraznia. Sprobuj pisac bajki.

Gość gość
Troche slabe Fake News, wymysl co bardziej prawdopodobnego.

Gość gość
ojciec chorej 23-latki nie mógł wejść do sali i trzymać córki za rękę jak miałam 23 lata to nawet w czasie choroby nie chciałam zeby ktokolwiek mnie trzymał za rękę.

Gość gość
Muzułmanka nie życzy sobie wizyt obcych mężczyzn. no bo to krewni muzułmanki moga ja zatłuc za podejrzenie, ze ja ogladął obcy facet, nie dziwie sie ze nie chciała ryzykowac życia dla takiej pierdoły

Gość gość
Jaki to problem że krewni zatłuką muzułmankę przecież to robactwo trzeba tępić. Przecież ona może urodzić z pięciu takich którzy tirem wjadą w tłum ludzi